Nå må Frogn kommune sannelig skjerpe seg

Av
DEL

LeserbrevNå må Frogn kommune sannelig skjerpe seg. Leser i Amta at undervarmen på kunstgressbanen på Seiersten ikke holder banen snøfri og tint ved bare fattige 10 - 15 minusgrader. Noe så uhørt. Vet ikke kommunen at det er en menneskerett å spille fotball på gress året rundt. Kampsesongen åpner jo så sent som i midten av mars! Dessuten er det bare skøytebaner som skal være frosset i Norge, og de er plassert innendørs.

LES OGSÅ: Seierstenbanen kan ikke brukes i kulda: – Dette er helt ny informasjon for DFI fotball (+)

Vi som spiller boule i Badeparken er også lett irriterte og helt enige i at det må gjøres noe. For ikke bare fotballbanen, men også boulebanen ligger der nedsnødd og frosset. Og det har nå vart siden i oktober. Kommunen har ikke rørt en finger for å tine den opp og nå går vi her og trør og venter på våren og varmen.

Av menneskelige hensyn og for boulesportens fremme, forventer vi boulere at kommunen ser til at også boulebanen blir frost og snøfri hele året. Så vi slipper å gå ørkesløse med dalende formkurve vinterstid. Undervarme holder oss også varme på beina. Vi står jo mye stille i boulespillet. 

Hører du Haktor? Det er snart valg igjen!

På vegne av minst fire.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags