Kasting av emballasje i naturen

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevHer på Fagerstrand må vi ta med et nett eller en pose når vi går tur langs veiene - spesielt forbi butikker. På veiene og i veikanten ligger det rester av innpakningspapir, plast, innpakningsfolie, plastflasker og ølbokser. Spesielt ille er det rett ved butikkene. Personalet ved Prix sier at de stadig ser ungdom eller barn slippe innpakning på bakken rett utenfor butikken, med søppelkassen på armlengdes avstand. De henger opp informasjonsplakater og snakker til barn og ungdom, uten at det hjelper. Det overlates til oss turgåere å rydde opp.

I en tid hvor det er stor oppmerksomhet på plast og annet skrot som flyter rundt på havet, til stor skade for livet der, skulle en tro at barn, unge, foreldre og skole tar tak i dette problemet og skjerper inn på slikt slendrian. Mye av det som kastes føres av sted av strømmende overvann til bekker og elver - og etter hvert til havet.

Vi i FRP har engasjert oss i denne problematikken, spesielt vår ungdomsorganisasjon FpU. Dette er et reelt miljøproblem som det er mulig å gjøre noe med, straks. Men det fordrer at voksne som har med barn og unge å gjøre sier fra og kontrollerer at handling følger ord.

John Brungot

Organisatorisk nestleder, Nesodden FRP

Fagerstrand

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags