Når Amta får los

REAGERER: Bjørn Loge synes det er en uting at Amtas sportjournalist har gitt et tilsvar på fotballeder Arild Dregelid leserbrev som sto på trykk 3. desember i papirutgaven. Han mener det bryter mot det som står i Vær Varsom plakaten.

REAGERER: Bjørn Loge synes det er en uting at Amtas sportjournalist har gitt et tilsvar på fotballeder Arild Dregelid leserbrev som sto på trykk 3. desember i papirutgaven. Han mener det bryter mot det som står i Vær Varsom plakaten. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det er langt mellom hver gang Amta har kommentarer til leserinnleggene. Slik bør det også være. Dette er jo i hovedsak en arena for leserne.

DEL

MeningerNoen ganger engasjerer avisa seg kraftig i en sak. Jeg viser i denne anledning til meningsutvekslingen mellom avisas medarbeider og leder av fotballen i DFI. Jeg har lest Amta daglig i over 50 år, men kan ikke huske å ha opplevd noe lignende. Avisa fratar fotball-lederen all troverdighet og kunnskaper.

Selv om jeg deler mange av Amtas synspunkter, blir det helt feil når journalisten henger på sine krasse meninger som en forlengelse av fotball-lederens innlegg. Amta har i denne saken også meninger på første side og med store bokstaver.

Jeg viser i den anledning til punkt 4.15 i avisenes Vær Varsom Plakat. Der står det blant annet at «Tilsvar og debattinnlegg skal ikke utstyres med redaksjonell, polemisk replikk»

De kan gjerne skrive at de ikke deler synspunktene i innlegget og vil komme tilbake med sine kommentarer i morgendagens avis, men stoppe der.

Det betyr at avisa bør vente en dag før de kommer med sitt syn.

Her har det etter min mening gått over stokk og stein i avisas redaksjon. Redaktøren bør derfor beklage dette.

SE LESERBREVENE HER:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags