Nesodden satser og vinner på aktivitet

Av
DEL

LeserbrevJeg var til stede som utelukkende tilhører på DFI fotballs ekstraordinære årsmøte.

Det ble en rimelig ugrei opplevelse.

Jeg har også fulgt sånn noenlunde godt med i meningsutvekslingen(e) i etterkant.

Det later til at DFI fotball snur ordtaket «tæring etter næring» på hodet, uten å lykkes med det. Og slik har det vært så altfor mange ganger siden forrige årtusen. Og vel så det.

Jeg vil ikke mene så altfor mye om disse sakene. I alle fall ikke nå. Jeg vil heller fortelle litt om hvordan de gjorde det i Nesodden fotball i 2017. Det årlige møtet i Nesodden fotball for 2017 ble avholdt i februar i år. Alle rapporter og vedtak ble lagt ut på nettet.

Der kunne vi blant mye annet lese at fotballklubben arrangerte ikke mindre enn 10 – ti fotballskoler og cuper for aldersbestemte spillere i 2017. Samtlige med lokale arrangører på alle fronter. Jeg kan ikke skjønne annet enn at slik aktivitet fører til stor idrettsglede, samhørighet og entusiasme både hos ungene og deres foresatte. I tillegg arrangerte flere skoler fotballskole i høstferien. Alt dette kom selvsagt i tillegg til det ordinære seriespillet. Og sist men ikke minst: Aktivitetene resulterte i 200.000 – tohundretusen kroner netto til fotballgruppa i Nesodden IF. Det var bare Akademiet som ikke ga økonomisk overskudd. Men det hadde heller ikke klubben budsjettert med.

Så enkelt, vanskelig og riktig kan det gjøres.

Men det må gjøres. Ikke bare snakkes om og planlegges

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags