Det er tid for å takke

Av
DEL

MeningerDen siste kommunestyreperioden har vært en spennende reise.

Aldri før har jeg mottatt så mange innspill og henvendelser fra innbyggerne. I møte med innbyggerne har jeg fått delta i spennende og utviklende samtaler og mange har vist meg stor tillit ved å dele sine personlige livshistorier og opplevelser.

Flere av henvendelsene har resultert i kontakt med kommunens administrasjon eller spørsmål i utvalg/ kommunestyre.

Takk til alle dere som har tatt kontakt, på telefon og e-post eller har grepet tak i meg på Drøbak City eller andre steder.

For meg er dette lokaldemokrati i praksis. Det handler om å være nær og i kontakt med bygdas innbyggere, og det handler om at bygdas innbyggere har tillit til at vi som lokalpolitikere kan gjøre en forskjell.

Takk også til kommunestyret som hadde sitt siste møte 2. september. Selv om vi iblant velger ulik vei, har jeg aldri tvilt på at alle partier ønsker å bygge det beste Frognsamfunnet, med plass til alle.

Takk også for at debatten for en stor del har vært respektfull.

Rådmannen og hans stab fortjener honnør og takk. De svarer og svarer, utreder og holder på, alltid med en profesjonell tilnærming og i en vennlig form.

Om jeg og KrF får velgernes tillit lover jeg at vi skal lytte, både til innbyggerne og til våre politiske meningsmotstandere. Gode debatter med aktiv lytting gir de beste og mest samlende løsninger. Det vil jeg arbeide for.

Mandag 9. September velger vi hvem som skal styre kommunen de neste fire årene.

Et liberalt demokrati som vårt er ingen selvfølge. Det må vi hegne om. Å bruke stemmeretten er en kraftfull måte å vise tillit, både til de enkelte partier, men også til demokratiet som styringsform.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags