Snart valg, også i Nordre Frogn

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Har nettopp mottatt mitt valgkort i posten og er egentlig klar på hvem som får min stemme. Men, så leser jeg et netimelig spørsmål fra sambygding Jonny Huse på Facebookgruppen: Politikk i Frogn. Her etterlyser han de forskjellige partienes standpunkt i forhold til en utvidelse av Breviksletta med tilhørende ny gang og sykkelvei. Det er fattige to politikere som responderer, takk til dere.

Så er det slik at Line Stokholm mener at en eventuell ny bebyggelse i Kjøyaområdet, som står på kommunedelsplanen, forutsetter at utbygger også bekoster en eventuell utvidelse av Brevikveien og ny gang/sykkelsti FØR en utbygging kan starte. Dette er jo en kommunal vei, som fører til en av kommunens offentlige strender og til Skaubygda idrettspark. Det er altså ikke bare de fastboende og eventuelle hyttegjester som benytter veien.

Om dette medfører riktighet, hvorfor har ikke utbyggerne av rekkehusene øverst i krysset ved Brevikveien/Nesoddveien da måttet bekoste gang- og sykkelsti ned til den gamle smia, der deres utkjørsel er?
Forventer et svar fra administrasjonen i kommunen og fra de politiske partiene her i Amta på hvordan de vil gjennomføre ny vei, når det skal skje, og av hvem.

Det begynner å bli litt kleint å lese lovord om Nordre Frogn de siste ukene før hvert valg, uten at det skjer noe resten av perioden.

Vil for øvrig rose Bente B Haugen i KrF som er den eneste som synlig fremmer sitt syn og sin støtte for det som skjer nordafor det gamle skytterhuset på Heer. Takk, Bente. Tror ditt parti ligger godt an i denne delen av kommunen.

SU fra de øvrige ventes snarest!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken