Ny tverrvei, Trolldalen - Skiphelle

Tonje Kristiansen Marken

Tonje Kristiansen Marken Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Frogn KrF har flere ganger blitt spurt om hva vi mener om Kolstadutbyggingen. Må vi har den for å få ny vei?

Et argument FOR, er at kommunen trenger boliger, og rimelige boliger! Men etter folkemøte om utbygging på Frogn rådhus nå i vår, ble inntrykket slett ikke at boligene blir billige, og det skal bygges i høyden. En av årsakene til dette er kravet om at utbygger må bekoste store deler av veien. Det er jo da naturlig at utbygger sier at vi må bygget tett og høyt for å fordele kostanden på x antall boliger. Men det er vel ikke blokker vi vil ha?

Frogn KrF mener at bygging av ny tverrvei skal skje uavhengig om Kolstadfeltet kommer. Det er mange flere hus og hytter lenger sør som trenger ny vei. Innkjøringen til Drøbak er en flaskehals og Sogstiveien trenger sårt til avlastning. Frogn KrF mener at det primært er kommunens ansvar å bygge vei, men at utbyggere kan hjelpe til med en andel i offentlig infrastruktur.

Frogn KrF vil heller fortette eksisterende boligfelt fremfor å bebygge nye store områder med urørt natur.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken