Vi får det vi fortjener ... og velger!

Av
DEL

LeserbrevI denne situasjonen vi står i nå, med pandemi og et samfunn som står på vent til det hele er over en gang som vi ikke nå kan se. Nå sitter mange arbeidstakere i karantene/isolasjon, permisjon og oppsigelser fordi de har blitt rammet av det verste som har hent i vårt lille land siden krigen.

Staten bruker milliarder på redningsaksjoner for å redde næringslivet og i det også arbeidsplasser. Om det er nok vil tiden vise, vi har vel bare sett starten, og det vil være behov for ytterligere økonomisk hjelp til mange næringer, lavtlønnede i permisjon, enslige forsørgere og andre som for økonomiske problemer grunnet krisen.

Jeg er stolt av at jeg kan bidra til at de som nå er rammet på den ene eller andre måten av denne nasjonale krisen, får hjelp med statlig penge hjelp og ikke minst av alle de frivillige.

Oppe i alt dette skal vi behandles av ideologiske prinsipper når regjering og storting er enige om at det er en nasjonal krise vi står oppe i, og at vi alle må bidra i en felles dugnad.

Skal jeg som en skattebetaler i et langt yrkesaktivt liv være med på at skattekronene brukes til de bedriftene og virksomhetene som får statlig støtte i denne situasjonen, for senere å utbetale bonuser til eierne?

Dette er fra regjeringen sin side en nasjonal dugnad for noen. Les: de som nå i 7 lange år har prioritert de som har mest fra før.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags