Frogn: Drøbakfestivalen har allerede en solid lineup foran årets festival i Badeparken. Så langt har de Veronica Maggio (SE), DumDum Boys, Ruben og 06 Boys.

Nå putter også de den svenske artisten Thomas Stenström på plakaten. En artist som de siste ti årene har fått fart på karrieren. Han var opprinnelig booket for festivalen i 2021 som ble avlyst.

– Thomas Stenström er en av mine personlige favoritter, og et strålende eksempel på svensk pop på sitt aller beste, sier festivalsjef Hans Petter Haaland.

I 2012 slapp Stenström debutalbumet Nåt annat, nån annanstans og låten «Detsamma».

To år senere begynte det å skje ting på ekte. I 2014 kom albumet Fulkultur og singelen «Slå mig hårt i ansiktet» ble en massiv hit, både i hjemlandet og her til lands. Låten ble nominert til både P3 Guld (se video under) og Grammis.

Hver gang vi møtes

– Stenström hadde et fantastisk år i hjemlandet i fjor, og er i ferd med å etablere seg som en av Sveriges største artister. Konserten på Drøbakfestivalen blir en av ytterst få man kan oppleve med ham i Norge denne sommeren», sier Haaland.

Med fem album på samvittigheten, deltok Stenström på Svenskenes versjon av Hver gang vi møtes, noe som virkelig satte fyr på karrieren hans.

Gode minner

Her kan du mimre tilbake til tidligere festivaler med disse historiske bildeseriene fra arkivet.

Bildeserie

BILDESERIE: Slik så det ut da Drøbakfestivalen åpnet

Bildeserie

BILDESERIE: Nydelig i Badeparken da Eva Weel Skram gikk på scenen

Bildeserie

BILDESERIE: Di Derre og Hu Derre fikk liv i festivalpublikummet

Bildeserie

BILDESERIE: Disse hørte The Voice-vinner Kristian Kristensen

Bildeserie

Se hvem som er på lørdagens Drøbakfestival

Bildeserie

Se stort bildegalleri fra Drøbakfestivalen