↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

906 23 645

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
 1. Beskrivelse

Tjenestetorget ønsker å hjelpe deg med å ta smartere valg når det gjelder din privatøkonomi. Det gjør vi ved å tilby en gratis tjeneste der du innhente helt uforpliktende tilbud på produkter og tjenester ved å fylle ut et enkelt skjema.

 

Dermed kan du med enkelhet sammenligne priser og betingelser, og velge beste pris og avtale for deg. Siden 2004 har vi hjulpet mer enn 800 000 nordmenn, og for hver dag øker mengden fornøyde brukere. Noen av tjenestene vi kan hjelpe deg med å innhente tilbud på er:

 

Eiendom

Hva er boligen verdt? Kjøp og salg av bolig er en av de største investeringene man gjør i løpet av livet. Derfor er det helt avgjørende med en dyktig eiendomsmegler som kjenner området du bor, for å få mest mulig ut av boligsalget.

Hos oss kan du få tilbud fra flere eiendomsmeglere, slik at du kan finne beste eiendomsmegler.

Vi har et samarbeid med flere eiendomsmeglere over hele landet slik at du er sikker på at du finner noen som kan markedet der du bor.

Vi samarbeider med flere eiendomsmeglerfirma i området du bor. De vet hva som skal til for å selge nettopp din bolig. I tillegg kan du være trygg på at alt det tekniske rundt salget går riktig for seg.

Hva ble boligen solgt for? Verdivurdering er også noe eiendomsmegler kan hjelpe deg med, og e-takst. Banken kan trenge det når du skal refinansiere boliglånet.

 

Varmepumpe

En varmepumpe gir en mer jevn og behagelig innetemperatur. I tillegg får du tre ganger mer varme ut fra hver krone du bruker til strøm.

Bruk den som aircondition på sommeren også. I tillegg har en del modeller wifi-styring.

Det finnes mange varmepumpetyper, deriblant luft-til-luft, væske-til-vann og vann-til-vann. Før du velger, kan det være greit å ta stilling til hvilken du trenger, men det vanligste er luft-til-luft. I tillegg til om den skal være veggmontert, gulvmontert eller takmontert.

Når du skal skaffe deg en varmepumpe, kan det også være lurt å sammenligne forskjellige tilbud fra flere leverandører først. Vi har et samarbeid med flere varmepumpeleverandører i Norge, som tilbyr ulike merker.

Har du en varmepumpe fra før bør du få utført en varmepumpeservice med jevne mellomrom. Ikke bare varer den lenger, men den fungerer optimalt og du får dermed mer ut av investeringen din.

 

Lån

Lån er noe de aller fleste av oss har i løpet av livet. Vi kan hjelpe deg med flere typer lån, enten det er snakk om refinansiering eller å realisere en lånedrøm.

Men uansett om det er lån til bolig, bil, refinansiering av gjeld, caravan eller noe helt annet. Så vil vi hjelpe deg med å finne et lån som passer deg godt.

Det er for eksempel omstartslån. Dette er et refinansieringslån for deg som har sikkerhet i bolig. Da kan du samle ugunstig gjeld og få en lavere rente. Dersom du har inkasso og betalingsanmerkninger, kan et omstartslån hjelpe deg med å få økonomisk kontroll igjen.

 

Boligalarm

En god boligalarm er smart på flere måter. Å oppleve innbrudd kan være en traumatisk opplevelse. Men boligalarm er ikke bare for å hindre innbrudd, men også redde liv ved en brann.

Det finnes flere boligalarm-typer å velge imellom hos de ulike alarmselskapene, blant annet brannalarm og innbruddsalarm. Tilbudene du får hos de ulike aktørene varierer også.

Derfor kan det være lurt å få tilbud fra flere alarmselskaper. Da får du pris på boligalarm fra flere aktører, og kan se hva som passer deg best.

 

Mobilabonnement

Har du sjekket om du har et billig mobilabonnement? Det er viktig å finne et abonnement som passer for nettopp deg.

Kanskje bruker du mye data til å se film, men sender få SMS-er? Eller kanskje du er helt omvendt og betaler for mye mer data enn du trenger?

 

Hjemmelader elbil

Har du skaffet deg elbil? Da kjenner du sikkert på behovet for å lade raskt, og ikke minst trygt, hjemme.

Med hjemmelader til elbil lader du sikrere og raskere enn om du skulle brukt vanlig stikkontakt. Det er tre ganger raskere å lade bilen med hjemmelader til elbil og man er i større grad beskyttet mot funksjonsfeil og brann.

Finn ut hvem som har det beste tilbudet på elbil-lader hjemme ved å motta tilbud fra flere leverandører, enten du trenger med eller uten montering.

 

Forsikring

Alle har behov for en gode forsikringer for å sikre seg økonomisk om uhellet skulle være ute. Vi kan hjelpe deg med å finne beste forsikring-pris. Vi samarbeider med flere kjente aktører, som tilbyr de forsikringene du trenger. Slik som for eksempelforsikring til bil.

Dette gjelder også andre kjøretøy som man kanskje ikke bruker så ofte. Slik som MC, ATV, bobil og lignende. Ikke bare til lands, men kanskje du trenger å forsikre båten også.

Enten du leier eller eier en bolig, er det lurt å ha innboforsikring til tingene i boligen din. Noen ganger tar du med deg tingene dine på steder som ikke er der du bor, jobber eller går på skole.

Mens en reiseforsikring er god å ha både til en lengre ferie, eller for de korte turene.

Er du huseier kan det være helt kritisk med en husforsikring, da de økonomiske konsekvensene kan bli store dersom noe skulle skje med huset. For eksempel om det skulle ta fyr i huset.

Med en godkjæledyrforsikring kan du slippe uforutsette kostnader som gjelder din firbeinte venn.

Driver du en bedrift? Da kan det også være lurt å sikre seg mot uforutsette situasjoner. En bedriftsforsikring kan gi økonomisk trygghet om noe først skulle skje.

Skjemaet vårt inneholder flere ulike forsikringstyper. Flere selskaper gir samlerabatt om du samler alle forsikringene hos dem. Skjemaet sender vi deretter til flere kjente forsikringsselskaper som tar kontakt med deg.

 

Strøm

Når det kommer til strømavtale, handler det for det meste om hvem som kan gi deg så billig strøm som mulig. Det finnes ulike strømavtaler: spotpris, fastpris eller variabel pris. Som regel er det spotpris som lønner seg på sikt.

Er du misfornøyd med din nåværende strømleverandør? Du kan enkelt sjekke om du kan få et bedre tilbud hos noen andre. Å bytte er enklere enn man skulle tro, om man ikke har en avtale med binding.

 

Advokat

En advokat kan hjelpe deg på flere måter. Ikke bare om du skulle havne i en tvist, men de kan også hjelpe deg med å unngå tvister før de skjer. For eksempel ved å være med og gi råd og hjelp rundt opprettelse av nye avtaler og kontrakter.

Hvilket saksområde trenger du hjelp til? Kanskje du trenger advokat til for eksempel arbeidsrett, skatterett eller barnerett? Det gjelder derfor å finne noen som er gode på nettopp det du trenger hjelp til.

Med vårt skjema kan du beskrive hva saken din gjelder, og få tilbud fra flere dyktige advokater i ditt område. Da kan du velge den advokaten som er best egnet for din sak, og få hjelpen du trenger.

 

Bredbånd

Bredbånd er noe de fleste i dag ikke klarer seg uten i hjemmet sitt. Men det betyr ikke at du må betale for mer enn du må, for å få den hastigheten du trenger. Hos oss kan du sjekke om du kan få billig bredbånd hjemme eller andre steder.

Eller kanskje du trenger et mobilt bredbånd du kan ta med deg, for eksempel på lange bilturer?

 

Blogg

Sjekk gjerne ut vår blogg med tips som kan hjelpe deg i hverdagen.  I tillegg har vi søstersider som også kan hjelpe deg med å ta smarte økonomiske valg.

 

Kontaktinformasjon

Adresse/Besøksadresse: Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad

Telefonnummer: 66 77 01 00

Email: henvendelse@tjenestetorget.no

Finn oss på Facebook og Twitter.

 

 

 

 

 • Ansvarlig redaktør: Mattias Mellquist
 • Tips oss
 • Send inn video
 • Redaktørplakaten
 • Personvernpolicy / Informasjonskapsler
 • PFU
 • Besøksadresse: Dyrløkkeveien 13, 1441 Drøbak
 • Postadresse: Postboks 1101, 1442 Drøbak
 • Telefon: 64 90 54 00
 • Tipstelefon: 64 93 48 00
 • Materialet på dette nettstedet omfattes av åndsverkslovens bestemmelser. Amta er ikke ansvarlig for eksterne nettsider.
 • Utgitt av Akershus Amtstidende AS
 • Akershus Amtstidende © 2022

Redaktøransvar