↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

919 00 490

Besøksadresse

Colletts gate 10A
0169 OSLO
  1. Beskrivelse

Sammenlign strømavtaler i Frogn-området. Spar penger allerede i dag

Nå er det superenkelt å sammenligne strømavtaler i Nesodden, Drøbak og omegn. Få gratis anbud, helt uten forpliktelser og la strømleverandørene konkurrere om deg. 

 

Det finnes tusenvis å spare på å tegne en bedre strømavtale. Her finner du ut hvordan du bytter strømleverandør når du har funnet leverandøren som dekker dine behov.

 

Hvorfor sammenligne strømavtaler?

Det er lett å bli komfortabel med samme strømleverandør år etter år og betale for mye i strømregning. Derfor kan det være smart å sammenligne strømselskapene på Strøm.no  for å dobbeltsjekke at du faktisk sitter på den beste strømavtalen. Hvis ikke er det fort gjort å bytte leverandør hvor enn i Frogn du bor. Du kan bestille direkte gjennom anbudstjenesten.

 

Spar tid, energi og penger

Alt du trenger å gjøre er å fylle inn ditt postnummer. Etterpå er det bare å lene seg tilbake å se hvilke strømselskaper som rangerer best for deg, på 1-2-3. Deretter kan du ta et opplyst valg og vite at du har den beste avtalen på strøm.

 

Velg avtaletype

Du velger også om du vil betale spotpris, fastpris eller såkalt variabel pris. Over tid har spotprisen vist seg å være den billigste avtaletypen. For noen kan imidlertid en mer forutsigbar fastpris passe bedre. 

 

Få tips om hvilke faktorer som påvirker strømprisen.

 

Bak tjenesten

Strøm.no er utviklet av og drives av Nettbureau AS, spesialister innen sammenlignings- og anbudstjenester for forbrukere. Hus.no, Kredittkort.com og Eiendomsmegler.no er andre eksempler på tjenester de tilbyr.

 

Sosiale medier: Facebook, Instagram, Twitter.