↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

951 24 815

Besøksadresse

Gamle Skoklefaldvei 4A
1452 NESODDTANGEN
  1. Beskrivelse

Selskapet Nesodden Hus og Hage as ble startet i september 2014 av Per Helge Pedersen som har vært sjefredaktør og administrerende direktør i fagtidsskriftet Byggeindustrien siden begynnelsen av 1990-årene. I  Byggeindustrien tok Pedersen også initiativ til å starte nettstedene  og www.hage.no. 

Bakgrunnen for etableringen er at Pedersen trapper ned som pressemann for å trappe opp som pensjonist. Med sin lange bakgrunn fra byggenæringen kan han bidra til å bygge opp en servicebedrift som kan gjøre livet lettere for mange i lokalsamfunnet på Nesodden og rundt om ellers. Vår mål er at det skal bli triveligere i hus og hage. Samir som ble ansatt fra starten. har allerede gjort en rekke jobber. Samir kjøpt firma i september 2019. Nå er tilgangen på oppdrag så stor at flere må ansettes. Mange som har brukt oss kommer tilbake med nye oppdrag. Det er alltid hyggelig å ha fornøyde kunder. Har du en jobb som skal gjøres - så ta kontakt.

 

Trenger du hjelp for å få utført  jobber i hus og hage, kan du trygt ta kontakt med oss. Vi gjør jobben for deg sikkert og godt. Ring eller send oss en melding om noe skal gjøres.

  • Vi kan male, vi kan rydde og ordne i hus og hage, vi kan besørge bortkjøring av søppel og vi kan flytte for deg.
  • Vi kan hjelpe deg med å måke snø når vinteren kommer. Om sommeren klipper vi plen, vanner og steller hagen.
  • Vi kan ta av oss vaktmestertjenester for borettslag og sameier eller for deg.
  • Vi kan gjøre alt det folk flest ikke har tid til å gjøre selv - eller ikke kan gjøre.
  • Vi kan bygge terrasser, boder og mindre hytter.
  • Vi kan demontere og montere kjøkken, skap og garderober.
  • Vi lager blomsterkasser og søppelstativ.
  • Vi kan mure, flislegge, legge parkett - ja vi kan gjøre det meste.  

 

Gjør vi jobben trenger du ikke å frykte problemer med skattemyndighetene eller andre. Alle jobber blir fakturert og alle innbetalinger vi skje gjennom bank. Nesodden Hus og Hage er et registret MVA aksjeselskap. 

Vi har utstyret som trengs for å gjøre jobben og vi gjør selvsagt hva kunden ønsker. VI kan også bistå med gode råd.

 

Ring oss i dag på telefon 951 24 815 eller 486 29 811. Du kan også kontakte oss via nettsiden. Vi vil gjøre alt for at du skal bli fornøyd.