↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Forbrukslån.no Skaff deg tilbud på lån uten sikkerhet fra de beste bankene

Du trenger ikke dra innom en lokalbank i Drøbak for å få forbrukslån. Søk om lån på nett fra over 30 finansieringsselskap i Norge som ikke krever pant. Dette får du hjelp til på Forbrukslån.no, landets ledende sammeligningsside for banktjenester. 

 

Finn det beste lånetilbudet

Den beste løsningen når du skal ha et billig lån er å innhente mange tilbud. Dette kan gjøres via vår nettside på 1-2-3, helt uforpliktende og gratis. Bruk for eksempel en av de låneagentene vi anbefaler. Da kan du motta lånetilbud fra alle av agentens partnerbanker, og ofte minst 15 av gangen. Les omtaler av de ulike bankene, og få tips om hvordan du skaffer billigst mulig finansiering.

 

Låneeksempel: 100.000 kr. o/5 år: eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr.

 

Hva slags lån trenger du?

Du kan bruke et lån uten sikkerhet til alle formål. Lånene er populære som egenandel til bil og MC, eller full finansiering når kjøretøyet ikke er for dyrt. Les om billån uten sikkerhet som kan bli billige på https://www.forbrukslån.no/billån/.

 

Søk på nett og få svar i dag:

  1. Bankene vurderer søknadene så snart de mottas.
  2. Enkelte kan gi svar på minuttet.
  3. Omtrent alle banker lover deg svar innen 24 timer.
  4. Vi anbefaler at du innhenter mange tilbud og sammenligner betingelsene.

 

Hvis du er på jakt etter en rimelig finansieringsløsning er det en mulighet å sjekke denne siden her: https://www.forbrukslån.no/beste-lån/.

 

Lån til alle slags formål

Alle lån uten krav til sikkerhet er såkalte blankolån. Det vil si at du bruker pengene fritt til det formålet du selv vil, uansett hva banken kaller lånet.