↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

902 08 948

Besøksadresse

Kirkeåsveien 31
1459 NESODDEN
  1. Beskrivelse
VI ER EZENZE
En komplett leverandør av interiørarkitekt tjenester til firma, offentlig og privat.
Vi er her for deg når du skal pusse opp, bygge om eller bygge nytt. Vi samarbeider med dyktige og pålitelige håndverkere, og har et stort og flott utvalg interiørprodukter. Vi legger spesielt vekt på kvalitet og miljø.
 
Private hjem:
Ønsker du å få en helhetlig, god og spennende løsning? Hjelp til å huske på alt og få byggeprosessen smidig gjennomført? Her er vi, for deg og ditt prosjekt.
Vi hjelper med alt som trengs å planlegges ved ombygging, oppussing eller nybygg. Ny planløsning, tegninger, design, belysning, farger og materialer. Om det er inne eller ute. Vi hjelper også med tilbygg og fasadeendringer for private, komplett med søknad til kommunen.
 
Firma/offentlig:
Tenger dere hjelp med planlegging, utforming, farger og lys? Hjelp med koordinering og spare egen tid og penger? Vi gjør nettopp dette for dere!
Vi hjelper med alt som trengs å planlegges ved ombygging, oppussing og innredning av nye lokaler. Ny planløsning, tegninger, design, belysning, farger og materialer. Vi samarbeider godt med møbelleverandører på prosjektene. Vi bistår også med å utforme trappeoppganger, uteområder, inngangsparti, bakgård og fasader.