Det nystartete pizzastedet solgte åtti pizzaer på to timer

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

- Jeg trodde jeg skulle selge tjue i  dag, men alt ble utsolgt, jubler eieren Cesare Noschese.

Sammen med faren Cesare Noschese, som er eier og kokk, åpnet hun tirsdag dørene til et nytt take away-sted for pizza på Nesodden.

O' Sole Mio er navnet og beliggenheten er i den gamle rammebutikkens lokaler på Granholt. Tirsdag ettermiddag åpnet de virksomheten som i første omgang baserer seg på hentepizza.

Dermed har Nesodden i løpet av få måneder fått et kraftig forbedret pizzatilbud. Pappas Pizza, som startet på Flaskebekk i sommer, går også for fulle mugger og Viva Napoli på Berger har bygd om lokalene sine.

Daglig leder for O' Sole Mio Chiara Noschese forteller at det ikke er en hvilket som helst pizza som nå serveres på Granholt.

- Denne lages etter tradisjonen i pizzaens fødeby Napoli, forteller Noschese som altså selv er napolitaner.

Hun forsikrer at alle råvarer de bruker er italienske.

- I tillegg til pizza har vi også verdens beste tiramisu, sier Chiara Noschese.

I helgen holdt de en åpningsfest på forhånd hvor pizzaen ble svært godt tatt i mot.

Restaurantdriverne er begge nesoddinger og har god hjelp fra Chiaras kjæreste Mathias Strandvik. Han er halvt italiensk og kjenner det italienske kjøkken.

- Vet du for eksempel at pizzaen Margherita, som inneholder tomatsaus, mozzarelaost og basilikum, ble skapt i anledning dronning Margheritas besøk i Napoli i 1889, opplyser han. Også Strandviks  far Francesco Saggio, som også er fra Napoli, har vært involvert. Det var han som fikk familien Noschese til Norge og Nesodden.

Pizzaelskende nesoddinger går altså gode tider i møte.

Kommentarer til denne saken