Under finner du en oversikt over forskjellige tilbud du kan glede deg over på Nesodden og i Frogn

Nesodden

Torsdag:

Hellviktangen kunstkafé: Teater: «Min forestilling om mor».
Dette er skuespiller BENTE BØRSUM sin gripende teatermonolog om moren, som fra å være en godt gift legefrue på Oslos beste vestkant, nokså tilfeldig dumpet inn i motstandsbevegelsen under 2. verdenskrig. Hun ble arrestert, torturert, og sendt til konsentrasjonsleiren Ravensbrück i Tyskland. Hun overlevde så vidt to år i kvinneleiren, men da hun kom hjem etter frigjøringen greide hun ikke vende tilbake til sitt gamle liv. Hun forlot familien. Og Bente.

Fredag:

Annas hybel: Fast Quiz annenhver fredag på Annas Hybel kl. 20:00-22:00 men åpent til 24:00. Ulike spørsmål, også med musikk. Innendørs, godt og varmt i større lokaler. Quizmaster Kitty kjører show. Arrangementet er gratis og passer alle.

Lørdag:

Gudfaren: Konsert med TROUBLE BOYS
Trouble Boys er et av Europas dyktigste og mest energiske rockabillyband. De har hatt spillejobber i inn- og utland siden 1998 og tilbakemeldingene er udelt positive. Bandet består i dag av:
Håkon Samland på vokal og gitar
Mads Mikkelsen på bass
Stein-Erik Reiten på trommer

Lüsløüpa: Da er det endelig klart for første Lüsløüpa på Nesodden! Signalen Sjøbad, Taste, Nesodden Vertshus og Flasken Kjøkken & Bar er klare med spennende smaker og opplevelser. Gjestene blir fordelt for oppmøte på de forskjellige spisestedene, og beveger seg med disse gruppene innom alle fire medarrangørene etter avtalte tider gjennom kvelden.

Frogn

Fredag:

Varmebadet: Utstilling med Liv Anne Olafsen og Roald Grimsø. Liv Anne Olafsen bruker gamle heklete og strikkete, duker, brikker og løpere til skulpturer og bilder. Kl. 12:00 – 16:00 Fredag, lørdag, søndag mellom 25.03.2022 til 03.04.2022

Roald Grimsø viser akvareller og noen akvareller. Motivene er minner fra ulike reiser og opplevelser, blant annet Drøbak båthavn.

Lørdag:

Seiersten Aula: Bruktmarked for barneklær og utstyr. Masse fine ting for barn mellom 0–16 år. Tenk miljø tenk gjenbruk!

Smia: Konsert med bandet The Heart of Floyd som så dagens lys vinteren 2019 og består av 10 fremtredende musikere og vokalister fra Sarpsborgregionen.
Interessen for Pink Floyd har siden primo 70 tallet vært meget stor verden over, og det er intet som tilsier at den skal avta, snarere tvert imot; I mai 2020 inntok bandet nok en gang Billboard lista i USA med «Dark side of the moon» som ble utgitt i 1973 og de setter samtidig rekorden med utrolige 950 uker på samme liste med dette legendariske albumet.

Varmebadet: Utstilling med Liv Anne Olafsen og Roald Grimsø. Liv Anne Olafsen bruker gamle heklete og strikkete, duker, brikker og løpere til skulpturer og bilder. Kl. 12:00 – 16:00 Fredag, lørdag, søndag mellom 25.03.2022 til 03.04.2022

Sjøstjernen: Konsert med Hot Chili Papas kl. 21.00.