Nesodden/Frogn:

Branntilløp i boligområde

I Blåbærstien oppsto et branntilløp skjærtorsdag ettermiddag, der ble det bekreftet brann i andre etasje på boligen med spredning til taket.

Etter hendelsen takket kvinnen som bor i huset brannvesenet og naboer.

Politiet ble varslet om et innbrudd i Drøbak. Saken etterforskes

Operasjonsleder Jan-André Delbeck forteller at de fikk en melding om et innbrudd i Drøbak sentrum lørdag 16. april. De fikk inn meldingen denne dagen, men det er usikkert når selve innbruddet skal ha skjedd. Huseieren skal ha meldt om innbruddet til politiet.

Operasjonslederen forteller: – Det ser ut til at et vindu har blitt brutt opp.

Stenger av deler av veien nå

På Nesodden må du fremover belage deg på at det bare vil være ett kjørefelt i Vardenbakken.

Nesodden-kvinne tok storgevinst

– Er det sant? Du verden, det er nesten ikke til å tro, sier kvinnen i 40-åra fra Nesodden.

Follos ordførere vil satse her

– Det er nyttig og interessant å få en presentasjon av Nesodden kommunes satsing på en maritim næringsklynge på Fagerstrand. Det er viktig at vi får kjennskap til og kunnskap om alle kommuner, slik at vi kan vurdere om og hvor det er naturlig at vi satser sammen som region, slår Nordre Follos ordfører Hanne Opdan fast.

Fikk stor pengesum i fanget – dette skal de bruke pengene til

– Kan ikke si at annet enn at dette er vi veldig fornøyde med, sier Jan Kilemo fra Fjellstrand vel etter at han fikk beskjed om at de skulle få 400 000 av Sparebankstiftelsen DNB.

Måtte fange aggressiv hund: – Den bet etter både folk og andre hunder

– Vi fikk den første meldingen fra Fagerstrand rett før klokken 18.00. Det dreide seg om en løs hund som var aggressiv og bet og glefset etter andre hunder og folk, fortalte operasjonsleder Terje Marstad ved Politiet Øst ved inngangen til påskeuka.

Sommerbutikken har åpnet

Når sommerbutikken på Hallangen åpner da er det garantert påske.

– Dette er den første sesongen vi driver butikken her på Hallangen, etter at vi overtok driften etter fjoråret. Familien driver en butikk til i Bærum, og så bor vi alle sammen på Furuset i Oslo, sier Jawad Mir (45) som betjener en jevn strøm av kunder i kassa.

Far og datter i Drøbak åpner skrinet med det rare i

– Det har vært knallhard jobbing i to år. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet, sier Bjørn Øivinn Bugge og letter på lokket.

På bordet har han en håndlaget trekasse med en nummerert sølvmynt i hjørnet. I kassen ligger en dypblå T-skjorte i økologisk bambus og en LP-plate med ildrødt cover

Drømmer om svømmehall og flerbrukshall

Nesodden kommune står foran flere store utbyggingsprosjekter de nærmeste årene. Både svømmehall, flerbrukshall og skolebygninger ligger i planen. Disse byggene skal tilfredsstille dagens krav på en relevant måte og være brukervennlige og logistisk gjennomtenkte. En forutsetning for at de skal komme idretten, skolene og kommunens innbyggere til gode på en best mulig måte.

Nylig var representanter fra politikken og administrasjonen i Nesodden kommune på besøk til Skattekista i Flesberg kommune for å hente inspirasjon.