(Oppsal_DFI 2-2) Da Oppsal gikk opp til 2-0 20 sekunder ut i andre omgang, fryktet DFI-tilhengerne at dette ville bli et skikkelig potteran.

Gjennom det aller meste av første omgang lørdag ettermiddag var det DFI som hadde spillet.

Det var DFI som skapte de få sjansene kampen bød  på, men det var Oppsal som skåret målet. Og den skåringen kom ikke engang etter godt spill. Litt flipper i målfeltet, en tilfeldig ball ut til en Oppsal-spiller som fikk klokketreff.

Minuttet før pause vartet DFI opp med et stjerneangrep.

Ballen gikk på entouch til Momo, som dro seg forbi det som var av forsvarsspillere. Skuddet var bra, men Oppsal-keeper Julian Faye Lund, som er linket til Rosenborg, vartet opp med en klasseredning av de sjeldne.

To minutter senere var DFI farlig frampå igjen, men ballen ville ikke i mål. Med litt mer aggressivitet i boksen burde badebyguttene skåret minst to mål i første omgang.

Kalddusj

På sin første visitt på DFIs banehalvdel, skåret Oppsal i andre omgang.

Det var en vakker skåring som tok både forsvarere og keeper Mattis på senga.

Ikke bra nok

Ti minutter ut i omgangen ble Oppsal redusert til ti mann. Oliver Valaker Edvardsen ble felt, og synderen fikk sitt andre gule. DFI pøste på framover.

Colin Saint-Louis Augustin er tilbake i DFI-trøya. Med han som solid midtstopper kunne DFI tillate seg å sende Momo opp i angrep.

- Jeg er skuffet over at vi ikke greide å spille litt mer fornuftig med én mann mer, sier Mamadou ”Momo” Latyr.

- Vi blir altfor utålmodige og skal absolutt i angrep straks vi erobrer ballen. Med bare litt mer organisert angrepsspill hadde vi tatt dette, mener Momo, som satte inn utlikningsmålet fire minutter på overtid. Før vi kom så langt hadde Ibrahim ”Ibra” Konate sørget for redusering.