Navn: Niclas Lundmark

Alder: 32 år

Bosted: Heer

Yrke: Massasjeterapeut

– Jobben din hos Drøbak Tverrfaglige Klinikk består blant annet i behandling av idrettsutøvere. Hvilke idretter snakker vi om og hva slags behandling gir du?
– Det blir for det meste unge håndball- og fotballspillere fra lokalmiljøet, men ellers alt fra svømmere til skihoppere. Og så blir det vel en og annen golfspiller og løpeglad mosjonist nå som sesongen er i gang. Behandlingen består ofte i dyp massasje og tøyninger, men også tilpassing av såler og mye råd og veiledning i forhold til trening. Felles for dem som kommer med belastningsskader er at de rett og slett er for dårlig trent, det gjelder både mosjonisten og fotballtalentet.

– Hvem er kundene dine ellers?
– Ettersom jeg jobber på en tverrfaglig klinikk så behandler jeg det meste av muskel- og skjelettlidelser i samarbeid med mine kolleger. Det er alt fra barn til eldre.

– Driver du selv med noen former for sport eller idrett?
– Jeg er jo egentlig turner, og prøver å vedlikeholde gamle kunster. Ellers så sykler jeg til og fra jobb hele året.

– Følger du med på lokalidretten?
– Som medisinsk støtteapparat for A-laget i fotball så blir det naturlig. Har en sønn som spiller håndball og for tiden er jeg veldig engasjert i å forebygge skader i barne- og ungdomsidretten lokalt

– Hvem fortjener en rose?

– Kona mi, Linda, fortjener mange. Men hun er ikke så glad i roser så hun får få noe annet. Noe til drivhuset kanskje.

– Hva vil du helst lese på Amtas førsteside?

– At planene på Måna er i boks. Vi trenger næringsutvikling og arbeidsplasser i kommunen.