– Det var riktig hyggelig stemning i Cafè C under frokosten som ble arrangert i forbindelse med den Europeiske dagen for aktiv aldring, forteller Karin Løvaas til Amta.

Leder Karin Løvaas i Drøbak Frogn Pensjonistforening forteller til Amta at det nærmest er blitt en årlig tradisjon å spise frokost sammen på Drøbak City.

– Vi setter umåtelig stor pris på den positive innstilling senterleder Ragnar Sørlie viser med sitt store bidrag til at vi får mulighet til å gå til et flott dekket bord, forteller hun.

Spasertur

Karin Løvaas ønsket velkommen til rundt 60 – 70 pensjonister som hadde funnet veien til City i det fine været.

Foreningen hadde på forhånd invitert til en spasertur fra Seiersten og opp til handlesenteret. Noen få hadde tatt den utfordringen og møtte opp blide og fornøyde og var da klare for å innta sin frokost.

Ordfører Odd Haktor Slåke var også invitert til frokost og til å holde åpningstalen i forbindelse med markeringen. I sin velfunderte tale kom han blant annet inn på hvor viktig det er at den eldre generasjonen markerer seg og da i særdeleshet på tvers av generasjonene. Han kom også inn på hvor viktig det er med frivillighet og at det er stor vilje til frivillig arbeid i kommunen vår.

Her har den eldre generasjonen en stor og viktig rolle som de også tar ansvar for. Alt dette frivillige arbeidet gjør at det er mange tilbud til de eldre i Frogn, som igjen bidrar til å forebygge ensomhet i alderdommen.

Frokost

Deretter ble det ønsket velkommen til å forsyne seg av det flotte frokostbordet som Camilla i Cafe C og hennes stab sørget for.

Frivillige fra pensjonistforeningen gjorde en flott innsats og alt fungerte som planlagt og ikke minst Petter som sørget for at alt det praktiske var på plass. Roar Magnussen sørget for hyggelig taffelmusikk mens forsamlingen koste seg.

Underholdning

– Mens vi ventet på Stamina som skulle lage litt underholdning, fikk vi høre noen morsomme historier fra Bjørn Loge og deretter ble det allsang. Stamina ved Inger Grethe og hennes hjelpere startet opp med polonese og deretter ble det invitert opp til dans og det ble faktisk ganske trangt i korridoren utenfor Cafe C av alle de danseglade deltakerne, avslutter Løvaas.