Cola-nissen spiller inn julefilm i Drøbak

Artikkelen er over 2 år gammel

Coca-Colas velkjente jule-bil rullet inn på Bankløkka for å gjøre opptak, og ut kom tre kjendiser blant den yngre garde.

DEL

Når man samler bloggeren Anniken Englund Jørgensen, komikeren Herman Flesvig og BMX-Ola (Ola Selsjord) sammen med Nissen personlig vil det også samle mange seere for Coke-TV, som kjøres på YouTube.

Mange seere

– Vi har vært oppe i 200.000 seere, hovedsakelig fra Norge naturligvis. Men også en del fra Spania, der BMX-Ola bor nå, sier produktsjef i Coca-Cola Norge, Line Sjøthun.

Målgruppen er unge mennesker.

Takker Drøbak

– Drøbak har tatt veldig godt imot oss, og årsaken til at vi kommer hit er jo ganske åpenbar. Opplegget er bra for begge parter. Julebyen får god omtale på Coke-TV og vi får fantastiske omgivelser til innspillingen. Det er så koselig her. Dere byr til og med på snø, sier Sjøthun.

– Kommunen sperret av litt på den store plassen ved kirken (Bankløkka) slik at vi fikk parkering med mulighet for innspilling, så en stor takk til Frogn kommune, sier hun.

Trailer til Vinterbro

Den ikoniske semitraileren fra mange av Colas reklamefilmer til jul skal på turne med resten av crewet neste uke, og torsdag 14. desember er turen kommet til Vinterbrosenteret.

– Opplegget er et samarbeid med Coop, sier Line Sjøthun.

Julespesial i Drøbak

– YouTube-sendingen fra Drøbak blir en julespesial

Artikkeltags