Politiet ønsker tips fra publikum om det mistenkelige dødsfallet i Drøbak

Dødsfall: Det var i en leilighet inn denne oppgangen i Tamburbakken i Drøbak sentrum at avdøde ble funnet like før midnatt fredag. Foto: Staale Reier Guttormsen

Dødsfall: Det var i en leilighet inn denne oppgangen i Tamburbakken i Drøbak sentrum at avdøde ble funnet like før midnatt fredag. Foto: Staale Reier Guttormsen

Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet har mottatt foreløpig obduksjonsrapport på mannen som ble funnet død i en leilighet i Drøbak natt til lørdag, og ytre skader er forenlig med fall.

DEL

SISTE: Men politiet vil likevel ha publikums hjelp i etterforskningen, fordi de på nåværende stadium ikke utelukker noe som helst som årsaken til at mannen i 60-årene døde:

– Alt tyder på at de ytre skadene kan ha oppstått ved et uhell, opplyser jourhavende jurist, politiadvokat Yvonne Schilling i Øst politidistrikt, men politiadvokaten poengterer:

– Dødsårsaken vil først bli fastslått når den endelige obduksjonsrapporten foreligger. Politiet fortsetter følgelig taktisk og teknisk etterforskning. Mistenkte, en kvinne i 50-årene, er fortsatt pågrepet og siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand.

– Så siktelsen opprettholdes på samme nivå?

Ja, den er verken løftet eller senket siden status i saken stadig er den samme, sier Schilling.

– Tyder ting på at flere har vært involvert?

– Det er altfor tidlig å si siden vi er i innledende fase i etterforskningen. Selv om vi ikke utelukker uhell, så holder vi stadig alle muligheter åpne.

– Ønsker dere tips fra publikum?

– Ja, politiet er interessert i å komme i kontakt med alle som kan ha sett noe mistenkelig under Jonas Fjeld konserten i Drøbak fredag kveld, eller i området rundt klokken 22.00. Disse bes kontakte politiet på tipstelefon 404 07 241, oppfordrer Schilling, som har loggført at politiet ankom stedet klokken 23.20 etter å ha fått melding 11 minutter tidligere.

Bussulykke i Kirkeveien 

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags