Slåke Invest er kritisk til kommunen

VENTER:  - Det er trist at kommnunen bruker så lang tid på å behandle verneplanen, sier Richard Slåke i Slåke Invest. FOTO: Ole Jonny Johansen

VENTER: - Det er trist at kommnunen bruker så lang tid på å behandle verneplanen, sier Richard Slåke i Slåke Invest. FOTO: Ole Jonny Johansen

Artikkelen er over 2 år gammel

Richard Slåke i Slåke Invest forteller at de kan få ledige lokaler i Storgata 12–16 når den planlagte utbyggingen er unnagjort.

DEL

Vinmonopolet flytter:– Men dessverre stoppes vi av en planavdeling i kommunen som oversitter alle frister. Slik vedtaket om ny verneplan er formulert, får ikke vi gjort noe før verneplanen for Gamle Drøbak er endelig vedtatt, sier Slåke.

Slåke fortsetter med å si at jobben med verneplanen ble startet så langt tilbake som i november 2012. Opprinnelig opplyste kommunen at reguleringsprosessen ville ferdigstilles i august 2014. Kommunen har brukt over dobbelt så lang tid som forespeilet og vi har kun klart å 1.gangsbehandle planen. Når planen blir endelig vedtatt er et stort spørsmålstegn.

– Det er viktig for oss at vi kommer i gang med detaljregulering, noe som vil ta minimum to år. Planen vår er å rive eksisterende bygg i Storgata 12-16, og et nytt bygg vil bli knyttet sammen med Storgata 18, hvor blant annet Fretex i dag har tilhold.

– Hva tenker dere om Vinmonopolet som leietaker?

– Det er absolutt interessant for oss. Jeg vil ta kontakt med Vinmonopolet, sier Richard Slåke.

Les også: – Vinmonopolet må ikke flytte fra Drøbak

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags