Søndag 29. mai er det klart for Festningsmarsjen som i år vil møte «Follomarsjen».

I år vil det bli livlig og glad korpsmusikk på deler av Festningsmarsjen. I tillegg vil 21 medlemmer fra Drøbak Musikkorps gå hele marsjen, og spre latter og glede for alle turgåere. Første spilling blir på Veisvingbatteriet ca kl 11.00. Så for de som skal ut på en liten søndagstur, ta turen innom Veisvingbatteriet for en musikalsk søndag. Senere i marsjen vil det bli friluftskonsert i kommandantens hage på Oscarsborg, med mulighet til å spise medbrakt matpakke eller kjøpe mat i kafeen.

Drøbak Musikkorps og Drøbak-Frogn skolekorps er 2 av 20 korps som ble trukket ut til å være med i et prosjekt kalt «korps på friluftstur» Det er et samarbeide mellom Norges Musikkorps Forbund (region Øst) og Gjensidigestiftelsen som gir korpsene mulighet til å få 60.000 kroner til musikalsk utvikling, ved å gjennomføre tre ulike prosjekter i forbindelse med lokale friluftsarrangementer.

Neste prosjekt er 18. juni, hvor korpset tar en «fanfare» for Blomstermila i samarbeide med DFI. 11. september blåser korpset en lang marsj for Follo Museum med egne aktiviteter i samarbeide med museet.

Vi ønsker å skape musikk og glede, og håper å få flere folk ut i det fri. Vi gleder oss til å spille ute i naturen, og håper at alle turgåere og andre synes det blir en annerledes og hyggelig opplevelse. Vi ønsker alltid flere musikanter i DMK, uansett alder – kanskje kan noen la seg inspirere til å finne fram et instrument fra skapet.

Les også: Denne trioen vil gjerne ha deg med ut på tur