Uro i Drøbak sentrum - kvinne kastet blomsterpotter og stoler

Ødelagte blomsterpotter på trappa i Torggata vitner om nattens hendelse.

Ødelagte blomsterpotter på trappa i Torggata vitner om nattens hendelse. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Kvinnen hadde forlatt stedet da politiet ankom.

DEL

Hendelsen skjedde like etter midnatt natt til fredag. Politiet mottok en melding om at en kvinne kastet stoler og blomsterpotter rundt seg i Torggata i Drøbak sentrum. Politiets logg er ikke helt tydelig på foranledningen, men sannsynligvis har kvinnen vært inne på Fiskerøkeriet på et tidspunkt, før hun kastet ting rundt seg noen titalls meter fra Fiskerøkeriets uteservering.

– Kvinnen hadde forlatt Drøbak sentrum da politiet ankom, så vi har ikke vært i direkte kontakt med henne, men vi har en formening om hvem det kan være. En person skal også ha blitt «klapset» i ansiktet, men det er ikke levert noen anmeldelser foreløpig, opplyser operasjonssentralen til Amta.

Da Amta snakket med Kim Kehlet, røkesjef hos Fiskerøkeriet, fredag morgen hadde han ikke hørt om hendelsen. Han er dog ikke overrasket, og også han har en anelse om hvem den hissige gjesten kan være.

– Iblant er det noen som ikke blir så glade når de blir bedt om å gå – det skjer kanskje oftere om sommeren, når det er mange tilreisende i Drøbak og flere gjester. Simen som jobbet kveld i går er veldig dyktig til å håndtere slike situasjoner, så jeg regner med at han kommer til å kunne fortelle mer om hva som hendte når han kommer på jobb igjen, sa Kehlet.

Fiskerøkeriet har kun vektere fredag og lørdag kveld, så det var ingen vektere på stedet da hendelsen inntraff.

Les også: Rallylegende Trond Scheas gamle Ford står til salgs hos Drøbak Bil, og drar mange skuelystne til garasjen.

Artikkeltags