Engelske Sea Girls kommer også til Drøbakfestivalen

Artikkelen er over 1 år gammel

Det fremadstormende, britiske bandet Sea Girls gjør Norgesdebuten sin på Drøbakfestivalen.

DEL

Drøbak: Sea Girls er i ferd med å bli et stort navn i England. Med låter som «All I Want To Hear You Say», og «Call Me Out» er det nok bare et spørsmål om tid før de slår igjennom også internasjonalt. De er bekreftet til å spille de to gigantfestivalene Reading og Leeds. Og altså til Drøbak.

– Når de kommer til Drøbakfestivalen blir det også deres aller første konsert i Norge noensinne, det er ganske kult, sier festivalsjef Hans Petter Haaland i en pressemelding.

– Jeg fikk en enormt entusiastisk telefon fra bandets norske representant som akkurat hadde sett dem overbevise på bransjefestivalen Eurosonic i Nederland. Etter litt fram og tilbake fikk vi satt dem til festivalen, og jeg tror det kan bli årets store overraskelse.

Vi er enormt fornøyde med programmet i år, nå mangler vi bare den lokale artisten som vi i samarbeid med Amta er på leting etter – så er det bare å telle ned til midten av juni, avslutter han.

Flere har fått opp øynene for gruppa

2019 ser ut til å bli året med stor «Å» for det britiske bandet Sea Girls. Etter utgivelsen av deres første singel «Call Me Out» i 2017 har trendsettere fra hele verden fått øynene opp før gruppa. Musikken deres har høstet lovord fra en rekke anerkjente musikkmagasiner som blant annet NME, Metro, Time Out og The Independent, og det hele toppet seg da BBC la dem til på listen «BBC Sound of 2019» med den korte, men svært beskrivende forklaringen: «helt absurd fengende».

Gruppa har spilt for fulle hus over hele Storbritannia, til strålende mottakelser og høy allsangfaktor. Time Out beskriver en konsertopplevelse med Sea Girls slik: «Du bare  synge for full hals, midt iblant en svett gjeng med fremmede».

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags