Eikestafetten: Har du Amtalands fineste eik?

Sissel M. Rasmussen mener eika ved To gård er som skapt for dem som liker å klemme trær. Det finnes faktisk en egen forening for de som elsker å klemme trær - Norsk Treklemmerklubb. Eika ved To gård kan anbefales.

Sissel M. Rasmussen mener eika ved To gård er som skapt for dem som liker å klemme trær. Det finnes faktisk en egen forening for de som elsker å klemme trær - Norsk Treklemmerklubb. Eika ved To gård kan anbefales. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Sissel M. Rasmussen mener eika ved To gård er som skapt for dem som liker å klemme trær. Hun er en av de over tretti som nå har sendt oss bilde av favoritteik, med begrunnelse, i konkurransen om hvilket eiketre som er Amtalands flotteste.

DEL

Sissel M. Rasmussen forteller at det faktisk finnes en egen forening for de som elsker å klemme trær: Norsk Treklemmerklubb, og hun anbefaler treklemmere å prøve eika ved To gård.

Det er fortsatt god tid til å sende ditt bidrag. Fristen er satt til 2. april.

De fleste av bidragene som foreløpig er kommet inn til stafetten er store og flotte. Husk at også små trær kan være flotte og ha kvaliteter. Eika du foreslår behøver heller ikke stå på din egen tomt.

Den som står bak vinnerforslaget får en iPad!

Se alle bidragene i bildeserien nederst i saken.

DETTE ER EIKESTAFETTEN:

Det handler om å framheve de flotteste eikene i Frogn og på Nesodden. I løpet av våren vil en kvalifisert dommerkomité kåre Amtalands fineste eiketre. Den som står bak vinnerforslaget får EN IPAD. Frist for innsendelse er 2. april.

Send ditt bidrag med bilde og gjerne en kort begrunnelse, til ann.t.ford@amta.no!

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags