NAVN: Siv Gade Lien
ALDER: 48
BOR: Sogsti
YRKE: Designer og kunstner

Siv Gade Lien har i sommer hatt utstilling i Varmbadet og hun er med og arrangerer kunstnervandringen som går av stabelen 1. august i Badeparken. Dit kan alle komme og hilse på kunstnerne som den dagen flytter atelierene dit.

– Det var noen utfordringer i forhold til adkomsten under utstillingen jeg nå hadde i Varmbadet. Men dem som ville dit, de kom.

– Hvordan er det å stille ut i egen by?

– Det var veldig hyggelig. Det er mange som ikke aner at jeg har den kunstnersiden, og jeg har fått mange tilbakemeldinger om at de var overrasket over at det var jeg som hadde utstillingen.

– Har du et favorittsted i Frogn?

– Må jeg velge bare ett? Jeg må ta med skogen ved Øvredammen, Torkildstranda og golfbanen. Det for mange fine steder til at man bare kan velge ett.

– Hvis du fikk 100 000 kroner du kunne gitt til en lokal forening, hvem hadde fått pengene?

– De hadde jeg gitt til kunstforeningen, for vi har mange ønsker og planer om å gjøre mer for barn og ungdom. Men da trenger vi noen midler.

– Kan du fortelle noe om deg selv som folk ikke vet?

– Jeg har spilt fotball på kretslaget til Vestfold.

– Som redaktør i Amta for en dag, hva hadde du satt på dagsorden?

–Kultur.

– Hvem fortjener en rose?

– Den rosen går til min mann, Torkell Lien. Han er med i hjelpekorpset, han har vært formann i golfklubben og han har spilt i bluesband. Han gjør veldig mye frivillig arbeid som ikke alltid synes.