Gå til sidens hovedinnhold

Et øyeblikk: – Gleder oss helt sjukt til et mer normalt 2021

Navn: Hans Petter Haaland
Alder: 43
Bor: Drøbak
Yrke: Festivalarrangør

– Snart er det jul igjen - hva blir annerledes for deg i år?

– Selv om mer eller mindre alt har vært annerledes i 2020, ser det ut til at julen blir som den har vært de siste årene for vår del. Da tar jeg med meg Maria og barna våre opp på hytta på Sjusjøen. Gleder oss til det!

– Har du en juletradisjon som er ekstra viktig?

– Nei, er vel ikke i kategorien av dem som må ha alt likt år for år. Men vi spiser jo masse gode greier og koser oss med ski, avslapping, fotball og filmer på TV og alt det vanlige. Og så dyrker vi eget juletre på hyttetomta.

– Hva ser du på eller leser du for tiden? (tv-serie eller bok)

– Akkurat nå seg ser på The Queens Gambit og Gangs of London, samt at jeg leser NORSKE APER som er gitt ut via et forlag som holder til i Drøbak. Fantastisk bok som jeg anbefaler alle å kjøpe til jul!

– Hvordan oppsummerer du året for egen del?

– Det har vært et enormt rart år. Sliter litt med å huske hva som har skjedd fra 12. mars til i dag. Ingen festivaler, ingen spennende reiser. Alt vi vanligvis holder på med på jobb har blitt stengt ned, men jeg har prøvd å holde våre ansatte i jobb i så stor grad som mulig. Prøver å tenke positivt og gleder oss helt sjukt til et mer normalt 2021.

– Har den sosiale pausen gitt deg tid til noe nytt?

– Jeg har spilt mye golf. Og hatt et prosjekt gjennom året i forhold til det, som jeg klarte å gjennomføre. Golf har vært litt meditasjon for min egen del i 2020.

– Ønsker alle en riktig god jul og ikke minst et GODT NYTT ÅR.

Kommentarer til denne saken