NAVN: Kåre Sekkesæter
ALDER: 54
BOR: Drøbak
YRKE: Grunder

– Som en av grunderne av Bag’in, hvordan vil du oppsummere 2020?

– En utrolig reise fra vi i vår skulle ha møte med investorer, så kom koronaen og alt stoppet opp. Hvordan ville markedet bli? Vi skrudde igjen kranene, og satt litt på vent. Så løsnet det fullstendig og i sommer har vi til tider vært utsolgt for de mest populære produktene våre. Det har vært helt rått.

– Som familiemann hvordan vil du oppsummere 2020?

– Vi har fått mye mer tid sammen, selv om jeg har jobbet mye. Vi har blitt et veldig godt team. Har ikke hatt noen helsemessige utfordringer. Familien står styrket.

– Hvordan ser ordreboka ut for Bag’in fremover?

– 2018 lanserte vi, da gikk det bra. 2019 var megabra. I fjor var det som sagt helt rått og nå snakker vi med flere som vil satse på oss. Blant annet banken som er interesserte og positive til å finansiere oss for nå skal vi ut i verden. I år er planen å firedoble omsetningen. I fjor omsatte vi for 24 millioner. Det er et teamarbeid, og det er ingen åtte til fire jobb. Man jobber syv dager i uka, og man må svare kunder selv om det lørdag kveld.

– Har du et godt råd å gi om det er noen som ønsker å starte for seg selv?

– Få med familien. Få aksept fra ektefelle eller samboer. For nå er det ikke sikkert det blir like mye ferier som før. Har man en genial ide, test den. Spør kundene. Ikke spør de du kjenner, spør de du ikke kjenner om de ville kjøpt produktet.

– Kan du fortelle noe folk ikke vet om deg?

– Jeg er veldig glad i fjellet. Å gå i fjellet. Da jeg var seks-syv år gammel, sa min mor: «må du opp i fjellet i dag også." Og joda, det måtte jeg.