Gå til sidens hovedinnhold

Et øyeblikk med Scheie

Navn: Frode Scheie

Alder: 53

Bosatt: Frogn

Yrke: Leder for treningssenteret på Bølgen

– Hvordan går det med medlemsmassen på treningssenteret etter at dere fikk åpne igjen?

– Det har vært et utfordrende år. Folk er flinke til å ta vare på hverandre, og følge smittevernsreglene. Folk er blide, og vi har heldigvis ikke fått noen smittetilfeller her. Vi har også kjørt digitale treninger på sosiale medier. Det har gjort at alt i alt har mistet få. Noen har fryst abonnementene, men vi har kun hatt en nedgang på ti prosent I bransjen har det vært et fall på 30 til 40 prosent. For oss har det vært lite i forhold til de andre. I hele fjoråret hadde vi netto økning på 100 treningsabonnement. Det er gledelig.

– Har den sosiale nedstengningen gitt deg tid til noe nytt?

– Det har blitt mye mer turer i skog og mark med hunden og kamerater. Vi kan heldigvis gå turer. Jeg har også brukt mye mer tid på mat. Det går mye tid med til Bølgen, og et J13 håndballag som jeg trener.

– Hva lager du helst til middag?

– Jeg fikk en grill av bestemor. Jeg har blitt mer gira på å lage mat. Det er moro å prøve nye ting. Kona er opptatt av grønnsaker, så det blir en del av det.

– Er det noen du vil gi en rose til?

– Det er mange som fortjener det, men hvis jeg skal trekke fram ei, er det kona. Hun er lærer på Seiersten. Det er imponerende med hva de har stått i, med smitte rundt om i samfunnet og alt de må gjøre.

– Du har tidligere vært målvakt på håndballandslaget, og ekspertkommentator i sporten. På hvilken måte er du aktiv i sporten nå?

– Jeg har jobbet med 32 mesterskap på tv. Nå trener jeg et J13-lag i DFI og engasjerer meg lokalt, men som mange andre har det i blitt mindre sport. I mange idretter har det vært stort frafall, men vi har ikke merket på dette. Jeg følger fremdeles sporten tett da jeg har mange bekjente her.

Kommentarer til denne saken