- Jeg hadde gitt 100.000 kroner til Fjellstrand SK

DEL

Navn: Marte Madelen Classon

Alder: 18 år

Bosted: Fagerstrand

Skole: Går siste året på Nesodden vgs.

– Du er en av tre russerpresidentene på Nesodden videregående skole! Hvorfor valgte du å ta på deg denne oppgaven?

– Jeg er veldig opptatt av at alle skal føle seg inkludert, og jeg syns at russetiden er den tiden hvor det er viktigst at alle føler seg like inkludert. Så jeg stilte som russepresident for å gjøre russetiden fantastisk for alle!

– Fortell noe ikke alle vet om deg.

– Jeg har spist middag med familien til en venninne kledd ut som Mike Tyson, med tatoveringer i ansiktet og alt. Det var er kilde til mye latter den kvelden.

– Hvordan holder du deg i form?

–Jeg må dessverre være ærlig å si at jeg er en god støttemedlem av Orange treningssenter.

– Du får 100.000 kroner til et lokalt formål. Hvem får pengene?

– Jeg hadde gitt det til Fjellstand SK. Lagets trener Mats Arntzen, som har gjort en super innsats med å samle vennene sine og lagd et nytt fotballag. Syns det er veldig viktig å gi tilbake til de som gjør sitt for å lage noe mer for samfunnet.

– Hvem vil du gi en rose?

– Dette er ikke et lett spørsmål. Er mange som fortjener en rose, men jeg hadde gitt den til Kreftforeningen for alt det gode de gjør. Syns også at Valdemar Lund og Mari Løvold fortjener en rose for samarbeidet med meg som russerpresidenter.

– Som Amta-redaktør for en dag, hva retter du søkelyset mot?

– Jeg retter lyset mot «nei er nei»- kampanjen og et sterkt fokus på samtykke. Spesielt synes jeg det er viktig at man skal kunne ombestemme seg uten at dette skaper en ubehagelig situasjon. Et ja som blir til et nei, er et nei. Jeg tror at dette er et veldig viktig tema og belyse spesielt nå med tanke på metoo-kampanjen.

Artikkeltags