Hovedhuset har fem soverom med egne bad, flere stuer, hall, stor terrasse med utekjøkken, jacuzzi og egen karpedam rett utenfor stuedøren, skriver Drammens Tidende.

I tillegg er det garasje med plass til opptil tre biler, låve, kårbolig og en stall med 13 hestebokser, vaskeplass og oppholdsrom. Det er også store beiteområder på eiendommen, som har utsikt over Lierdalen.

I 2017 var Høili aktuell i nettserien «Maria og Edvard», hvor seerne fikk et innblikk i livet til bloggeren og milliardærdatteren. Da viste hun også fram herregården for TV-seerne. En liten videosnutt av omvisningen ligger øverst i saken.

– For hesteinteresserte

– Det er en prakteiendom, som er oppgradert i nyere tid og som gir et moderne uttrykk på denne type eiendom. Eiendommen henvender seg mest sannsynlig til de som er hesteinteresserte, sier eiendomsmegler Fredrik Dyve hos Privatmegleren Dyve & Partnere.

For ytterligere opplysninger om boligen henviser han til boligannonsen.

Her kommer det fram at det er en «idyllisk og påkostet landbrukseiendom kun ti minutter fra Lierbyen og ca. 40 minutter med bil fra Oslo. Dette er et sted med mange spennende muligheter enten du går med en drøm om å drive med hest, dyrke marka eller bare nyte det gode liv på landet».

Videre kommer det fram at der i dag er hesteaktivitet på eiendommen og tomten er i det vesentligste opparbeidet for hold av hest med inngjerdet beiteområder, paddocker, og ridebane.

Landet rundt

Under fanen «Landet rundt» ønsker vi i Akershus Amtstidende å gi våre lesere tilgang til noen av de beste, artigste og viktigste artiklene fra de andre Amedia-avisene i Norge, inkludert Nettavisen og Broom. Dette er én av dem.

 

Prøver seg på nytt

Høili, som er datteren til tidligere Europris-eier Terje Høili, la ut boligen første gang i mai 2016.

Da eiendommen ble lagt ut da sa Høili at hun gjerne skulle beholdt stedet, men at hun ikke hadde tid til å prioritere boligen.

– Jeg vet ikke taksten ennå, men jeg har forventninger om å få 40 millioner, sa hun den gangen.

Da var prisantydningen 38 millioner kroner. Nå er prisen satt ned med tre millioner kroner.

– Det er riktig. Eiendommen er i kategorien unik og utfordrende å vite hva er 100 prosent rett pris. Vi har hatt en god dialog med selger, og diskutert oss fram til prisen. Takst på eiendommen er på 38 millioner kroner, men vi har valgt å gå ut med 35 millioner kroner, avslutter eiendomsmegleren.

Buskeruds mest viste boligannonse

Boligen har altså vært ute på markedet i drøyt tre år uten at Høili har fått solgt den.

– Det er noen interessenter, men det har ikke blitt noe salg ennå. Jeg regnet med at det ville ta tid, sa Høili i september 2016.

Det er ikke første gang prisen settes ned på luksusboligen. I fjor ble prisen på eiendommen justert ned fra 38 til 35 millioner kroner. Da hadde den også blitt trukket fra markedet i en periode først.

Høili fortalte den gang at hun var i en prosess, men at hun ikke kunne kommentere saken ytterligere på det tidspunktet.

Selv om hun trakk den fra markedet var det i hvert fall ikke snakk om at boligen ikke hadde blitt sett. Annonsen hadde i løpet av de første månedene den lå ute fått over 291.000 klikk på Finn-annonsen. Det gjorde boligen til Buskeruds mest viste boligannonse på Finn i 2016, samt Norges tredje mest viste annonse.

Høili har tidligere uttalt at hun er klar over at mange vil tenke at 38 millioner kroner er mye for gården, men at eiendommen har stort utviklingspotensial.

Med det mente hun at kårboligen som følger med på kjøpet kan selges om man ønsker det.

– Den kan sikkert gå for fem millioner kroner, sa hun i august 2016.