Busskuret ved Skogheim på Fagerstrand blir trolig ikke reparert på flere uker

Skogheimskur: Dette venteskuret på bussholdplassen ved Skogheimkrysset på Fagerstrand står stadig fram som et sørgelig syn på veivesenets vedlikeholdsstatus.

Skogheimskur: Dette venteskuret på bussholdplassen ved Skogheimkrysset på Fagerstrand står stadig fram som et sørgelig syn på veivesenets vedlikeholdsstatus.

Artikkelen er over 2 år gammel

Bussbruker Arvid Fredrik Janzon på Fagerstrand er stadig ikke tilfreds med Statens vegvesens vedlikehold av venteskuret ved Skogheim.

DEL

Fagerstrand: Arvid Fredrik Janzon tar innimellom bussen, og han gjorde i november Ruter oppmerksom på at den største bussholdeplassen sørvest på Nesodden sårt trengte vedlikehold. Uka før jul tok Amta saken videre med den driftsansvarlige i Statens vegvesen, som lovet å ta tak:

- Dette leskuret ved Skogheimkrysset skal selvsagt repareres så fort som mulig, meldte Trond Holtvedt, prosjektleder for drift i Akershus i Statens vegvesen region øst, den gang da.

Men nå er det gått seks uker uten at noe er skjedd, melder Janzon til lokalavisen:

- Intet er utført siden jeg varslet i fjor, så vi får vel håpe på våren, da? spør han en smule ironisk.

- Hvorfor har det ikke skjedd noe med venteskuret på Skogheim, Holtvedt?

- Grunnen til at dette tar tid, er fordi det er lang leveringstid på reservedeler. Det kan ta opptil 12 uker å få nødvendige deler på plass. Bestillingen ble iverksatt da det skjedde, men det kan fortsatt ta tid før vi har delene, hevder Holtvedt og bekrefter at det stunder mot påske før reparasjon:

Dersom vi regner oss fram, kan det dreie seg om ytterligere seks ukers leveringstid. Dermed kan det fort bli påske før bussbua er reparert.

Les mer: Busskuret ved Skogheim på Fagerstrand er ramponert – nå skal det repareres

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.