ØSTLANDET: Det regner i distriktet, og ifølge Yr.no ser det ut til at det vil fortsette å regne gjennom lørdag kveld og natt til søndag.

Klokken 17:20 lørdag melder Vegtrafikksentralen øst at det regner eller har regnet flere steder på Østlandet, skriver oblad.no

Dette medfører at regnet som kommer kan fryse på bakken. Senk farten og kjør etter forholdene. Det kan ta noe tid før tiltakene som er iverksatt gir ønsket effekt, skriver de.

I Sarpsborg har en bil kjørt av veien, og politiet melder om svært glatt veibane. En person får tilsyn av ambulansepersonell.

Politiet i Øst melder også om svært glatte veier på Romerike, særlig på Øvre Romerike.

Kjør forsiktig! Vegtrafikksentralem er varslet og entreprenør er i gang med salting/strøing, men det tar tid før alle veier er tatt, skriver de.

Også på Romerike har det vært noen trafikkulykker på glatte veier lørdag ettermiddag.

Politiet Øst kunne litt over klokken 17.00 melde om en ulykke på Ullensaker.

– En bil har kjørt ut av veien i Mogreinaveien og halvveis ned i en bekk. Det er svært glatt på stedet. Nødetatene er på stedet, og det er ikke personskader.

Omtrent samtidig melder også Politiet Øst følgende fra Eidsvoll:

– Trafikkulykke i Dønnumskia. Singelulykke, hvor en bil har kjørt ut av veien. Det er svært glatt på stedet. Fører sjekkes av ambulansen, trolig ikke personskader.