Det skal blant annet ha vært en front mot front-ulykke i Moss og Ryggeveien i 08-tiden.

- Begge sjåførene blir sjekket av ambulanse på stedet, fremstår som uskadd/lettere skadd, er meldingen fra Øst politidistrikt litt over klokken 08.

Det skal også ha vært et uhell i Ski.

- En bil som har kjørt i grøfta på Åsveien noen hundre meter nord for felleskjøpet. Ambulanse og politi på stedet, forteller politiet.

Står fast

På veiene i Amtaland er det også en rekke trafikale problemer. Det står blant annet en Tesla på tvers i Skarphella. Litt lenger opp skal en annen bilist ha fått trøbbel på fylkesvei 78.

Og meterologene har heller ingen positive meldinger å komme med til bilistene med det første Vakthavende meteorolog Kristian Gislefoss ved Meteorologisk institutt forteller at vi kan forvente oss mer snø de neste timene også - og det vil bli kaldere.

– Det vil ikke bli oppholdsvær før utover ettermiddagen mandag, sier han til dt.no.

Blir kaldere

Temperaturen vil også synke i tiden fremover. Mandag og tirsdag kan den forventes å ligge ned mot minus ti grader. Og fordi temperaturen også holder seg stabilt kald, kommer ikke den nye snøen til å forsvinne med det første.

– Temperaturen vil ikke stige før fredag. Det har vært utfordrende kjøreforhold de seneste dagene, og dette vil fortsette, sier Gislefoss.