Alt tilgjengelig mannskap er ute for at du skal komme deg trygt til og fra jobb ut uka

Utstyrt: Brøytebilene er utstyrt for å ta seg fram uansett vær slik at du som bilist får farbare veier.

Utstyrt: Brøytebilene er utstyrt for å ta seg fram uansett vær slik at du som bilist får farbare veier.

Det meldes både fra kommunale og statlige etater at brøyting og strøing skal sørge for at du kjører trygt på veiene i Frogn og på Nesodden ut arbeidsuka – tross tidvis nedbør som slaps og underkjølt regn fram mot helga.

DEL

– Alt tilgjengelig mannskap og materiell er ute slik at veiene blir brøytet ved snøfallet. Dessuten vil det selvfølgelig bli saltet og strødd dersom det blir glatt med underkjølt regn. Folk må også passe på at bilen har gode dekk, slår Otto Schacht fast, Frogns enhetsleder for kommunalteknikk, idrett/ byggesak og geodata, på vegne av dem som sørger for at Frogn kommunes veinett er farbart hele uka.

På Statens veitrafikksentral for region Øst sitter trafikkoperatør Jeanette Andresen og har oversikt over førerrapportene fra Follo:

– Foreløpig er det ikke meldt om alvorlige hendelser grunnet snøfallet og det påfølgende mildværet. Alle fylkesveier og riksveier skal nå være ferdigbrøytet på Nesodden, i Frogn og i Follo for øvrig. Dessuten vil det naturligvis bli saltet kontinuerlig framover ettersom det blir glatte veibaner med underkjølt regn, forsikrer hun Follos bilister.

Les mer: Snart kommer det snø på en vei nær deg

Les mer: Men det brøytes plass i budsjettet

Artikkeltags