Bandet har en bra fanskare i den britiske byen, der deres første singel, Waiting for you, hyppig har blitt spilt på britiske radiokanaler. Dette førte videre til at en tysk manager fikk øynene opp for bandet, og dette førte til en turne i Tyskland. Der opplevde trønderne en voldsom god mottagelse, utsolgte hus og alt bandet hadde med av CD-er og t-skjorter ble revet bort.

Alltid entusiastisk og alltid på utkikk etter band og artister som kan underholde Drøbaks befolknings, Terje Evensen, lot seg begeistre av bandet fra første stund.

– Dette blir en stor opplevelse. Jeg vet nesten ikke noen annen måte å si det på enn at Maldito er så bra at man nesten ikke kan tro det, sier Evensen med klar oppfordring til alle om å komme på lørdag for selv sjekke ut bandet.

– De har et voldsomt driv i musikken, noe som nok er årsaken til den voksende tilhengerskaren deres. Maldito har et eget sound, godt plassert i rock/tung blues-klassen. De sammenlignes med store band som Rival Sons og White Stripes, bare det sier jo sitt, mener Evensen.

Bandet har satset, og satser videre, i Tyskland og i England, og nå skal de forsøke seg i hjemlandet.

– Jeg ble veldig glad da bandet takket ja til å spille i Drøbak. Nå er det høst, og da trenger vi en skikkelig konsert med mye trøkk, avslutter Evensen med glimt i øyet.