Drøbak: I dag var siste dag av fotballskolen DFI arrangerte i høstferien. Det har vært tre dager med 35 barn fra 7–12 år på Seiersten, både på fotballbanen og inne i Frognhallen.

– Vi er veldig stolte av at vi har klart å lage noe innenfor fotball i høstferien. Vi merka det fra i sommer og med aktivitetsuka vi hadde da, at det har vært etterspørsel i barnefotballen generelt om å gjøre noe i høstferien også, så da gjorde vi det, sier Morten Andersen.

Han har ansvaret for DFI barnefotball, og er med å arrangere alt som har med fotball å gjøre for de på 7–12 år.

Han forteller at det har vært veldig hyggelige dager.

–Tilbakemeldingen har vært at barn og foreldre er veldig fornøyde. Så nå håper vi de lader batteriene til neste mandag når skole, fotball og alt annet er i gang igjen. Han fortsetter:

–Kiwi, som er med i tre år til, har også vært veldig greie med oss, og har sponsa både frukt og drikke.

Bildeserie

Se bildene fra fotballskolen

Kjempegøy med fotballskole

Inne i Frognhallen spiller andreklassingene fotball. De større barna spiller ute denne dagen.

På spørsmål om de har hatt det gøy på fotballskole roper de samstemte ut ja.

–Det har vært kjempegøy. Vi har spilt masse fotball, forteller Jenny. Hennie, Nora og Malfa forteller at de også har fått leke en del. – Hauk og due har vi for eksempel lekt masse, forteller de.

Treneren blåser i fløyta, for nå skal det spilles fotball igjen, og det er det ingen av barna som sier nei til.

Fornøyd med instruktørene

–Vi er veldig fornøyd med instruktørene våre, det er gutter som er med på akademiet og mange av de er på a-laget til Drøbak. De har gjort en kjempeinnsats, sier Andersen.

Han forteller at neste prosjekt er cup for den samme aldersgruppa som fotballskolen var for. Den skal være inne i Frognhallen og skjer den 11–13 desember.

–Vi lager en innecup og spiller treerfotball hvor det også spilles med vant. Vi vil også invitere inn fotballspillere fra Ås, avslutter han.