Solidaritetskonserten på Nesodden spilte inn 56.000 kroner

Dans: Matilde Riveros danser Sevillanas

Dans: Matilde Riveros danser Sevillanas

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

– Alle artistene spilte uten å ta et rødt øre for det. Som følge av det kan vi gi bort til sammen 56.000 kroner til Flyktninghjelpen, forteller Olga Papalexiou.

Vi skal til Skolefaldsalen på Nesodden, der publikum langt på vei fylte opp salen i forbindelse med en godt omtalt solidaritetskonsert lørdag.

Les også: Lørdag spiller de til inntekt for flyktningene

– Veldig godt fornøyd

Det var initiativtaker Henning Økland som sammen med Steinerskolen og Nesodden kommune inviterte til solidaritetskonserten.

– Vi solgte i hvert fall 150 billetter lørdag, det er vi godt fornøyd med. Vi er også godt tilfreds med alle de flotte artistene som opptrådte gratis, sier Olga Papalexiou.

I rask rekkefølge nevner hun Live Maria Roggen, Sverre Jensen, Gjermund Kolltveit, Lars Beckstrøm, Cathrine Langeland, Guro von Germeten og Mathilde Riveros som noen av artistene som stilte opp.

– Dette ble alt i alt veldig bra, sier Olga Papalexiou.

– Hvor mange penger fikk dere inn som nå skal sendes videre til Flyktninghjelpen?

– Vi fikk inn til sammen 56.000 kroner. Dette er inkludert et arrangement på Jaer fredag, sier Olga Papalexiou til Akershus Amtstidende.

Les også: Arkitekt Gisle Nataas har spreke tanker om Vanntårnet på Nesodden

Kickoff-fest

Dagen før konserten i Skolefaldsalen ble det nemlig arrangert en kick off fest på Eklund på Jaer der også inntektene går til Flyktninghjelpen.

– Vi vil gjerne berømme Jaer Ungdomsforening for at de stilte lokalene sine gratis til disposisjon. I tillegg vil vi rette en stor takk til næringslivet på Nesodden som har vist så stor giverglede. Uten deres bidrag hadde vi ikke nådd så langt, sier Olga Papalexiou.

Les også: Stjernene holder konsert for Baremas-guttene

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags