Endelig har hullene ved rådhuset fått ny asfalt

Lapper hull: Veidrift AS er i gang med lapping av hullene i krysset hvor Grandeveien kommer ut i Osloveien. Foto: Staale Reier Guttormsen

Lapper hull: Veidrift AS er i gang med lapping av hullene i krysset hvor Grandeveien kommer ut i Osloveien. Foto: Staale Reier Guttormsen

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Det var den påpasselige pensjonisten Kjell Olav Jansen i Vannverksveien som gjorde Amta oppmerksom store hull i asfalten hvor Grandeveien kommer ut i Osloveien ved Frogn rådhus. Nå tar endelig veivesenet affære og legger ny asfalt i krysset.

Drøbak: Det er entreprenøren Veidrift AS fra Langhus som på oppdrag fra Statens vegvesen er i gang med å fylle flere, store og stygge hull i det travle krysset ved kommunehuset. Og selv om Kjell Olav Jansen ikke var tilgjengelig for kommentar torsdag, er han trolig tilfreds med jobben.

– De store hullene ble lappet i dag, slik du har sett. Det gjenstår noen hull fordi bilen gikk tom for asfaltmasse. Men de resterende, mindre hullene blir lappet i morgen, forsikrer Vegar Åge Larsen i prosjekt drift i Akershus, Statens vegvesens region øst, framdriften ved Frogn rådhus.

– Hvordan organiseres lapping av fylkesveiene?

– Lapping er en funksjonsoppgave for entreprenøren. Det vil si at de på eget initiativ skal utbedre hull de finner, eller får melding innen gitte frister, fastholder Vegar Åge Larsen.

Les mer: - Vi kan da ikke ha denne veistandarden i Drøbak?

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.