Karin Løvaas sendte invitasjon til et stort møte uten å legge merke til at det helt nederst i eposten hadde kommet med en rekke detaljer fra et møte i 2015.

– Det folk må merke seg er at Drøbak/Frogn pensjonistforening har møte onsdag 25. mai klokken 18.00 i Frogn rådhus, Fraunarsalen for å være helt presis, sier hun.

– Helt forferdelig

– Våre møter er veldig godt besøkte, og det er jo bra. Men det som er forferdelig er at det blir en feil i tirsdagens papiravis der pensjonister oppfordres til å møte fram til et tidspunkt og med et innhold som er helt feil. Det var feil i Amta.no også, men det er heldigvis rettet opp, sier Løvaas sent mandag kveld.

Da er papiravisen allerede ferdig trykket.

Egentlig en fillefeil

– Det som skjedde var at jeg først sendte invitasjonen til Amta med en feil jeg ikke la merke til. Ganske alvorlig feil også. Et arrangement fra 2015 snek seg med under den nye teksten min. Det kommer dessverre med i papiravisa, og den er det mange av mine medlemmer som leser.

Satser på jungeltelegrafen

– Dette kan ende med at mange pensjonister stiller opp ved rådhuset i Frogn på tirsdag fordi det står i papiravisa. Nå satser vi på jungeltelegrafen. Hvis du kjenner en som pleier å gå på møtene våre, så si fra at det riktige møtet er onsdag, sier Løvaas.

Onsdagens program:

Leder i Kringkastingsrådet Per Edgar Kokkvold tar for seg temaet «Avisene – trenger vi dem egentlig»? Dette er jo et betimelig spørsmål.

Deretter vil Drøbakmannen Eivind Smith synge, akkompagnert av Jazzgitaristen Frank Kvinge, og repertoaret vil variere mellom bl.a., Elvis, Everly Brothers, Grieg mm.

Det blir som vanlig servering og utlodning. Både nye og gamle medlemmer er velkommen onsdag 25. mai klokken 18.00 på rådhuset på Seiersten.