Mange fikk mer ut av Amta-abonnementet de allerede har betalt for

FOR HJELP: Leathe (t.v.) og Thor Stenberg for hjelp av Amtas Henriette Slaatsveen med både aID og tilgang til Amtas +saker.

FOR HJELP: Leathe (t.v.) og Thor Stenberg for hjelp av Amtas Henriette Slaatsveen med både aID og tilgang til Amtas +saker. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Leathe og Thor Stenberg var blant dem som fikk hjelp på Tangen Senter. Mange vet ikke at de som papirabonnenter har fri tilgang til Amtas digitale løsninger, inkludert alle saker som er merket med plusstegn.

DEL

– Vi har hjulpet mange i dag, og fått mye respons fra abonnentene. En del tar med informasjonslappen vår for å etablere sin AID hjemme. Det har vært mange hyggelige møter med folk her på Tangen Senter, sier Ann-Turi Ford, og legger til at redaksjonen på denne måten også har fått flere gode tips til artikler.

Et av mange digitale tilbud som papirabonnenter ofte blir overrasket over når de kommer inn på Amta.no er dødsannonsene.

På nett kan abonnenter nemlig søke også etter tidligere dødsannonser man lurer på. Mange som tidligere bare har lest papiravis og gratissaker blir dessuten overrasket over at de ved å opprette såkalt AID på telefon eller nettbrett kan fordele abonnementet på opptil fem familiemedlemmer.

– Men det viktigste åpenhet er kanskje at på Amta.no får man hendelsesnyheter mens de faktisk skjer, hvilket er umulig på papir, sier redaktør Felicia Øystå, som skal møte folk på Drøbak City førstkommende lørdag fra klokken 12.00 til 16.00.

– Vi vil gjerne få fram til folk at papirabonnentene allerede tilgang til mye mer enn de benytter seg av. Vi ser tydelig på tallene våre at mange ikke benytter seg av alt de har betalt for. Kom derfor til City på lørdag hvis du vil ha praktiske råd og assistanse på telefoner og nettbrett, sier redaktør Øystå.

Her er oversikten over når du kan møte Amta-gjengen:

Lørdag 27. januar klokken 12:00 - 16:00 Drøbak City
Onsdag 7. februar klokken 12:00 - 16:00 Tangen senter
Lørdag 17. februar klokken 12:00 - 16:00 Tangen senter
Onsdag 28. februar klokken 12:00 - 16:00 Drøbak City
Lørdag 3. mars klokken 12:00 - 16:00 Drøbak City

TELEFON: Henriette Slaattsveen fra Amta hjalp mange med å aktivere digitalt abonnement. Her er det Leathe Stenberg som åpner en +sak hun allerede hadde tilgang til.

TELEFON: Henriette Slaattsveen fra Amta hjalp mange med å aktivere digitalt abonnement. Her er det Leathe Stenberg som åpner en +sak hun allerede hadde tilgang til. Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags