Hovland to under par etter første runde i U.S. Open

Den tidligere Drøbak-spilleren Viktor Hovland imponerte under første runde i US Open i golf, der han startet og avsluttet runden på en meget sterk måte

Den tidligere Drøbak-spilleren Viktor Hovland imponerte under første runde i US Open i golf, der han startet og avsluttet runden på en meget sterk måte Foto:

Den tidligere Drøbak-spilleren Viktor Hovland imponerte under første runde i US Open i golf, der han startet og avsluttet runden på en meget sterk måte.

DEL

 – Jeg er fornøyd med runden med tanke på at jeg ikke har slått ballen spesielt bra i det siste. Delt 16. plass etter første dag er et bra utgangspunkt, og med tidlig starttid fredag håper jeg å få noen birdier tidlig igjen, og så utnytte den starten bedre enn jeg klarte i dag, sier Viktor Hovland til Norsk Golf.

Likevel mellomfornøyd

– Jeg hadde en veldig hot start på de sju første hullene, som er de letteste. Så skurret det litt på midtpartiet, men jeg er veldig fornøyd med å avslutte på den måten jeg gjorde. Jeg tar med meg en liten godfølelse på det, sier Hovland.

Ned den siste strekkene inn mot legendariske The Lodge, flørtet han med vannet på venstresiden. Innspillet fant bunkeren.

Men én av Viktor Hovlands største styrker, er å lære av feil. Og lære fort.

Bunkerslaget var denne gangen nær perfekt. Og den glade amatøren fra Norge fikk høre og føle det store U.S. Open-brølet da putten satt i koppen.

– Det var deilig. Jeg senket noen putter som holdt momentum gående. Men jeg slår ikke ballen veldig bra, føler jeg. Jeg er først og fremst god til å misse på riktige sider og holde meg fast.

– Det ble en godkjent dag, sier Viktor Hovland til Norsk Golf.

Hovland ligger på 16. plass, med god margin til cuten, etter første runde.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags