Var kjempegode fra strek

Nesodden G12 gikk til topps under tematurneringen i Sarpsborg. Disse gutta var kjempegode: Emil Hartvig Kyrkjebø, Mathias Hovland, Ådne Finset, Gustav Spieler Palmers, Jonas Munkerud Eldegaard, Martin Nordvang og Benjamin Aabakken.

Nesodden G12 gikk til topps under tematurneringen i Sarpsborg. Disse gutta var kjempegode: Emil Hartvig Kyrkjebø, Mathias Hovland, Ådne Finset, Gustav Spieler Palmers, Jonas Munkerud Eldegaard, Martin Nordvang og Benjamin Aabakken. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Nesoddens 12-åringer var veldig gode da de vant temaserien i Sarpsborg.

DEL

Håndballregionen har som mål at de yngre lagene øver seg på ulike ferdigheter og teamer i håndballsporten. Derfor arrangerer de temaserier, der lagene møtes for å øve på de ulike momenter og ferdigheter.

Nesodden G12 spilte temaserie i helgen. Og selv om de ikke vant alle kampene, eller skåret flest mål, så sto de allikevel igjen som vinnere av turneringen fordi de greide å involvere streken i alle deler av angrepsspillet. Det var nemlig det aller viktigste denne runden.

- Vi har trent veldig godt på akkurat dette, og var nøye med å fokusere på temaet under spill. At vi da slår lag som normalt sett spiller på et høyere nivå enn oss er jo kjempegøy, sa trener Bente Munkerud etter temaserien i Sarpsborg.

- For oss var dette en kjempeopptur, og vi fikk mye skryt av dommere og andre lagledere under kampenes gang.  Så guttene kan være veldig stolte av det de presterte i temaserien, sa NHK-treneren etter helgens triumf.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet

Artikkeltags