Drøbak havnefestival drives av frivillige og inntektene går til å arrangere neste års festival. Programmet er klart og billettsalget går bra.

– Vi er allerede 40 frivillige som skal være med på havnefestivalen, men vi ønsker oss flere på laget, oppfordrer frivilligansvarlig Trym Ekrem og ber alle som ønsker å bidra til fest i havna om å ta kontakt.

Trenger folk foran og bak scenen

For at de frivillige skal få delta på festivalen, er det bra med flere frivillige, slik at vaktene ikke blir så lange. Det er et bredt spekter av arbeidsoppgaver som skal løses under en festival.

– Vi trenger folk til å stå i baren, til å passe på at artistene har det bra bak scenen og mye annet. Oppgavene er veldig varierte.

– Dessuten er det veldig sosialt. Man får muligheten til å bli bedre kjent med andre og man er med å vise Drøbak fra sin beste side for dem som tar turen hit, sier Ekrem.

– Ta kontakt!

Den som stiller som frivillig får gratis inngang til festivalen, og som Ekrem sier: Flere frivillige betyr kortere vakter og mer tid til å være på festivalen.

– Havnefestivalen skal skape god stemning og jo flere vi er, jo bedre stemning blir det. Vi er langt fra den største festivalen, men vi har som mål om å være den hyggeligste! avslutter Ekrem.

 
SE BILDENE FRA DRØBAK HAVNEFESTIVAL 2018:

Bildeserie

Havnefestivalen lørdag: Se stort bildegalleri