Marius Minster i Vestby har fått flere tilbakemeldinger etter at han la ut sin egen terrasse på Finn.no – og attpåtil ville gi den bort.

– Jeg skal bygge ut huset den veien og da må jeg rive terrassen. Da er det litt kjekt om noen andre kan ta den hvis de vil, forteller han til Moss Avis.

Mye jobb å hente

Terrassen er på ca. 50 kvadratmeter. Trapp og gelender følger med. Alt må tas med, melder Minster i annonsen på Finn.no.

– Jeg har fått en del respons. Ganske tidlig sa noen at de skulle ha den, men det er en del som tror det er mindre jobb enn det egentlig er å få den med seg, sier Minster.

– Du trenger kanskje to stykk en hel dag for å rive og hente den, anslår Vestby-mannen videre.

Litt kjedelig var det også at noen tidligere hadde avtalt at de skulle ha terrassen, men senere trakk seg. I mellomtiden sa Minster nei til andre interessenter som han ikke lagret numrene til.

Gir også bort garasjen

Ikke nok med at terrassen skal gis bort. Garasjen skal han også kvitte seg med. Han håper noen kan tenke seg å ta den gratis. Også denne må hentes. Det er litt mindre jobb enn terrassen, anslår han.

– Den tror jeg kanskje ikke så mange har lyst på, men den har noen takstoler som noen kanskje vil ha, melder han.

Garasjen må også demonteres og hentes. I Finn-annonsen varsler Minster om at garasjen er dårlig i bunnstokk og nedre kledning.

– Den som henter må ta med seg alt, skriver han om garasjen i annonsen.