OPPEGÅRD/OSLO/NORDSTRAND: Forrige uke kunne «Senkveld»-programleder Helene Olafsen (29) og kjæresten, «Skal vi danse»-proffdanser Jørgen Nilsen (29), meddele at de har kjøpt sin aller første bolig sammen.

– Hohoho, vi har akkurat kjøpt hus, røpte Olafsen på Instagram.

Paret, som bekreftet forholdet i september i fjor, har raskt blitt et av Norges heteste par.

Tirsdag dukket Olafsen opp alene på den røde løperen under årets Elle-fest på Høymagasinet ved Festningen i Oslo, men selv uten partneren ved sin side bruste hun over av glede ved spørsmål om det nye boligkjøpet.

– Det er et koselig, gammelt hus på Nordstrand som vi skal leve lenge i og aldri flytte fra. Her skal vi bo livet ut, fortalte Olafsen med stor iver til Nettavisen.

Adressen til den nye boligen er foreløpig ikke kjent.

Spontankjøp

Ifølge Olafsen var kjøpet av huset på Nordstrand nokså spontant.

– Vi så annonsen på 17. mai, også kjøpte vi uken etter. Det gikk ganske fort, fortalte 29-åringen og lo.

– Det er virkelig drømmeboligen, la hun til.

Travelt år

Den blide programlederen legger ikke skjul på at kjøpet av bolig er et stort steg inn i voksenlivet.

– Er det der dere har planer om å stifte familie etter hvert?

– Ja, det er nok det. Vi har ikke planlagt noe barn ennå. Vi har bare vært sammen i snart ett år, så vi får se, uttalte hun.

At det ikke er blitt tid til planlegging av en eventuell familieforøkelse, er kanskje ikke så rart. Det siste året har vært svært travelt for den forelskede duoen.

Olafsen som på sin side har vært travelt opptatt med ny programlederjobb i «Senkveld», mens Nilsen har vært opptatt med både «Skal vi danse»-innspilling og studentlivet.

Tross travel hverdag ser likevel Olafsen tilbake på året som er gått, som kanskje det beste året i hennes liv.

– Det har vært fantastisk. Jeg har verdens beste kjæreste og jeg er veldig forelsket. Det har vært mye med å sette seg inn i ting rundt «Senkveld», så det har vært mye jobb. På begge to også, han studerer. Men ellers så har det vært helt perfekt, smilte Olafsen.