Gå til sidens hovedinnhold

Stå på-pris for full musikk

Artikkelen er over 4 år gammel

Lørdag midt på dagen kan du høre korps og kammerkor hos Frelsesarmeen i Drøbak, samt få med deg hvem som tildeles årets Stå på-prisen, som deles ut av Bente Bjerknes.

Det er i regi av Frogn Krf Bente Bjerknes deler ut prisen som går til en person partiet synes yter noe ekstra for Drøbak og Frogn. Klingende toner står imidlertid Drøbak Musikkorps og Nesodden Frogn kammerkor for.

Rolig og svingende

Det loves et variert repertoar med rolige, sarte melodier men også svingende julemusikk. Blant stykkene som fremføres er av kammerkoret er Nordnorsk julesalme, Sleigh Ride, Mary's Boy Child, Christmas Lullaby, When you wish upon a star, Maria Wiegenlied og Kling no klokka.

Konserten ledes av dirigentene Erik Bergene (korpset) og Gunnar Bjerknes-Haugen (kammerkoret). Koret og korpset spiller og synger både hver for seg og sammen.

- Her kan publikum kose seg med hyggelig julemusikk og nyte nystekt bakverk, sier arrangørene. Konserten er gratis, men de som ønsker er velkomne til å støtte Frelsesarmeens arbeid med et bidrag i julegryta.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.