Gå til sidens hovedinnhold

Julenissen er ventet til Folkvang - les hva som skjer i helgen!

Artikkelen er over 4 år gammel

- Vi gleder oss til nok en juletrefest på Folkvang, med boller, brus, sang rundt juletreet og julenisse som deler ut godteposer - akkurat slik det pleier å være, sier damene i Frogn bygdekvinnelag.

Den tradisjonelle juletrefesten har tatt seg kraftig opp igjen i popularitet de siste årene. I fjor var det fullt hus, men i år håper de juletrefesten som de også holdt i Smia sist torsdag «avhjelper» noe.

Bygdekvinnene samarbeider med Frogn bondelag og Drøbak/Frogn menighet om juletrefestene, og i morgen går altså juletrefesten som går av stabelen på Folkvang av stabelen.

For en liten inngangsbillett vanker det drikke, julekaker og godteposer fra nissen - til dessa som er små. Festen starter kl. 15.00.

Dette skjer også i Frogn og på Nesodden 6.-8. januar:

Juletrefest på Fjellstrand

Tradisjonell juletrefest på Fjellstrand skole lørdag klokka 16-18. Variert program, bevertning o ghjemmelagede kaker. Utlodning og juletregang ute på skoleområdet.

Nyttårskonsert i Pinsekirken på Fjellstrand

Nyttårskonsert i Pinsekirken for sjuende gang

Søndag 8. januar kl. 18. Inngangspenger kr 200 går til Aksjon Søppelberget.

To Gård

Åpner for servering søndag 08.01.17. kl. 11.00 – 15.30. Velkommen til alle turgåere hilser To Gårds Venner.

Galleri Hellviktangen

Randi Elmenhost stiller ut sine produkter med særpreg. og kunstnerparet Vegge / Kolsrud stiller ut grafikk inspirert av Alf Prøysen. Henger til 8. januar

Konsertserie på Hellviktangen

Hjerter å varme seg på 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.